Type to search

Stiri Euro 2024

Arda Güler Strălucește la Euro 2024: Turcia Învinge Georgia cu 3-1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Arda Güler: Tânărul Erou al Turciei

  Arda Güler a intrat la Euro 2024 cu așteptări mari, speranțele Turciei fiind puse în talentul acestui adolescent. După un Campionat European dezastruos în 2020, Turcia avea nevoie de o schimbare, iar Güler a demonstrat că poate fi factorul determinant într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  În minutul 65, Güler a marcat un gol spectaculos, trimițând mingea în colțul de sus al porții de la aproape 30 de metri, asigurând victoria echipei sale. Acest gol nu doar că a fost decisiv, dar l-a făcut pe autorul său cel mai tânăr jucător care înscrie la propriul debut într-un Campionatul European, alături de legende precum Ferenc Bene și Cristiano Ronaldo.

  Güler a fost esențial pentru Turcia pe tot parcursul meciului, creând cinci ocazii de gol, un record pentru un adolescent la Euro, de la Wayne Rooney și Pedri încoace. La doar 19 ani și 114 zile, tânărul jucător de la Real Madrid a demonstrat maturitate și talent pe teren, conducând echipa sa spre o victorie memorabilă împotriva Georgiei.

Arda Güler Strălucește la Euro 2024: Turcia Învinge Georgia cu 3-1
Arda Güler

Un Meci Memorabil: Goluri Spectaculoase de Ambele Părți

  Meciul dintre Turcia și Georgia a fost, fără îndoială, cel mai spectaculos de la Euro 2024 până acum, cu 36 de șuturi și 13 pe poartă, potrivit ultimelor statistici fotbal ale partidei. Turcia a deschis scorul printr-un gol minunat al lui Mert Müldür, care a trimis mingea în poartă din afara careului, fără șanse pentru portarul Giorgi Mamardashvili. La scurt timp,  Kenan Yildiz a crezut că a dublat avantajul Turciei, dar golul său a fost anulat de VAR pentru ofsaid.

  Georgia a replicat prin Georges Mikautadze, care a egalat în minutul 32 cu un șut inteligent, marcând primul gol al Georgiei într-un turneu major. Echipa georgiană a dominat finalul primei reprize, dar nu a reușit să mai înscrie. După pauză, Turcia a recăpătat controlul, iar golul lui Güler a fost decisiv. În ultimele momente ale meciului, Kerem Aktürkoglu a sigilat victoria Turciei cu un gol din propria jumătate, profitând de absența portarului georgian, aflat în atac la un ultim corner al Geoegiei.

Arda Güler Strălucește la Euro 2024: Turcia Învinge Georgia cu 3-1
Kerem Aktürkoglu a stabilit scorul final, Turcia - Georgia 3-1

Viitorul Arată Luminos pentru Turcia

  După o prestație impresionantă, Turcia se pregătește pentru un test dificil împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo, sâmbătă seara. Această victorie le dă încredere și un moral ridicat, echipa fiind acum într-o formă excelentă. În schimb, Georgia, care a arătat promisiuni în acest debut de turneu, trebuie să se pregătească pentru un meci crucial împotriva Cehiei. Pentru echipa lui Sagnol, acest meci ar putea decide soarta lor în competiție.

  Această partidă a arătat că Turcia poate oferi spectacol și calitate, iar Euro 2024 promite să fie o aventură diferită și mult mai reușită pentru ei comparativ cu ediția precedentă. Cu un Arda Güler strălucind pe teren, viitorul fotbalului turc arată extrem de promițător, așa cum arată recentele predicții fotbal europene.

Arda Güler Strălucește la Euro 2024: Turcia Învinge Georgia cu 3-1
Mert Müldür a deschis scorul pentru Turcia
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri