Type to search

Stiri Diverse

Messi, Desemnat ‘Atletul Anului’ de Revista Time: Impactul Record în MLS și Contribuția la Titlul Mondial al Argentinei

Avatar of Xpert Bet
Share

Triumful în MLS și Campionatul Mondial: Performanțele Excepționale ale lui Messi în 2023

  Lionel Messi a fost desemnat „Atletul Anului” de către revista Time pentru 2023, un titlu meritat după ce a câștigat al optulea Balon de Aur și a dus Argentina pe culmile gloriei la Campionatul Mondial din Qatar. La 36 de ani, Messi a atras atenția lumii fotbalului cu performanțele sale de excepție.

  Transferul său la clubuk Inter Miami din Major League Soccer (MLS) a fost un succes instantaneu. Messi a fost un pilon pentru echipa sa, contribuind la câștigarea Ligii Cupelor cu 10 goluri în 7 apariții. 

  Alegerea de a veni în SUA a avut un impact semnificativ în afara terenului, generând o creștere masivă în căutările pentru datele și biletele meciurilor pentru a-l vedea pe argentinian în acțiune.

Messi, Desemnat 'Atletul Anului' de Revista Time: Impactul Record în MLS și Contribuția la Titlul Mondial al Argentinei
Messi prezintă fanilor echipei Inter Miami Balonul de Aur 2023

De la PSG la Miami: Cum a Transformat Messi Fotbalul în SUA și a Ridicat Trofeul Mondial cu Argentina

  Impactul lui Messi a dus la o explozie a prețurilor biletelor pentru meciurile Inter Miami, iar abonamentele la Apple TV, partenerul pe zece ani al MLS, au înregistrat o creștere semnificativă, conform firmei de cercetare Antenna.

  Revista Time a remarcat: „Messi a reușit să facă ceea ce părea odată imposibil: să transforme SUA într-o țară a fotbalului.” Performanța sa a contribuit la consolidarea interesului pentru fotbal în SUA, iar tricoul său roz oficial de la Inter Miami a fost un hit printre fani.

  Acest titlu de „Atletul Anului” completează o serie impresionantă de realizări pentru Lionel Messi, confirmându-l, dacă mai era nevoie, ca unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile. 

Taguri

Lasa un comentariu