Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Franta

Choc des Olympiques: Marseille vs Lyon – Cine Va Domina?

Avatar of xpertbet
Share
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

François Letexier

Stadion
Stadion

Stade Vélodrome

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

22:00

Ultimele 5 Meciuri Directe

Stadion
Victorii

2

Icon
Egaluri

1

ceas
Victorii

2

Marseille
Egal
Lyon

ANALIZA MECI

Marseille vs Lyon: Previziuni și Analiză de Meci

    Pe 6 Decembrie, lumina reflectoarelor se îndreaptă spre Stade Orange Vélodrome, unde Olympique Marseille se pregătește pentru o confruntare captivantă cu Olympique Lyon. Cu cotele înclinând spre o victorie a gazdelor (1.80) în fața oaspeților (4), se prefigurează un meci încărcat de șanse de gol.

Marseille Impresionează Acasă

     Marseille își etalează superioritatea pe teren propriu, cu o medie de 2.33 puncte pe meci acasă și o rată a golurilor (xG) de 1.68 per meci. În contrast, Lyon, cu o medie de doar 0.67 puncte pe meci în deplasări și un xG de 1.32, pare să aibă o misiune dificilă. Marseille se bucură de un avantaj solid, subliniat de abilitatea lor de a crea oportunități de scor.

    Marseille se laudă cu un procentaj impresionant de 75% victorii pe teren propriu și cu o medie de 2.33 puncte pe meci acasă, indicând o tendință puternică către victoria gazdelor. Pe de altă parte, Lyon se confruntă cu dificultăți în deplasări, având un procentaj de pierdere de 75% și o medie scăzută de puncte pe meci.

Marseille În Ascensiune, Lyon În Cădere

    Marseille își continuă ascensiunea, antrenorul Gennaro Gattuso aducând un nou suflu echipei după înlocuirea lui Marcelino. Cu cinci victorii în ultimele nouă meciuri, echipa își propune să urce în topul clasamentului Ligue 1. Jucători precum Pierre-Emerick Aubameyang sunt în formă, promițând o prestație remarcabilă împotriva Lyonului, aflat în declin. De cealaltă parte, Lyon, sub conducerea interimară a lui Pierre Sage, a arătat semne de îmbunătățire, dar greșelile individuale le-au costat recent.

Concluzie

    Luând în considerare forma actuală, statistica meciurilor de acasă și dificultățile Lyonului în deplasări, pariul sigur pare a fi o victorie a lui Marseille. Având în vedere condițiile actuale, ne așteptăm la un meci cu numeroase goluri și la o evoluție impresionantă a echipei gazdă. Marseille, cu tendința sa de a domina pe teren propriu, pare pregătită să își extindă seria de succese acasă.

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Choc des Olympiques: Marseille vs Lyon - Cine Va Domina?
Choc des Olympiques: Marseille vs Lyon - Cine Va Domina?

STATISTICI JUCATORI

Accidentări și Suspendări

Choc des Olympiques: Marseille vs Lyon - Cine Va Domina?

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 8

Goluri: 1

Pase de Gol: 2

Revenire Estimată: Peste 1 Etapă

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 10

Goluri: 0

Pase de Gol: 0

Revenire Estimată: Începutul lunii Februarie

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 5

Goluri: 0

Pase de Gol: 0

Revenire Estimată: Sfârșitul lunii Decembrie

Choc des Olympiques: Marseille vs Lyon - Cine Va Domina?

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 11

Goluri: 1

Pase de Gol: 0

Revenire Estimată: Jumătatea lunii Decembrie

Poziție: Portar

Meciuri Jucate: 3

Goluri: 0

Pase de Gol: 0

Revenire Estimată: În săptămânile următoare

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 2

Goluri: 0

Pase de Gol: 0

Revenire Estimată: Începutul lunii Februarie

Poziție: Fundaș

Meciuri Jucate: 11

Goluri: 1

Pase de Gol: 0

Revenire Estimată: Incert

Puncte de interes
Vs
Poli Iaşi

Marseille

 • Formă bună în ultimele 5 meciuri de acasă pentru Olympique Marseille

  Formă bună în ultimele 5 meciuri de acasă pentru Olympique Marseille În ultimele 5 meciuri de pe Stade Vélodrome, înregistrăm un bilanț de (3V, 2E, 0Î), ceea ce reprezintă o recompensă pentru fanii lui Olympique Marseille, cu o medie de 12.735 de spectatori la fiecare meci de acasă.

 • Marseille impresionează cu o medie de 1.5 goluri marcate pe meci acasă, reușind să înscrie de două sau mai multe ori în 7 din ultimele 10 partide pe teren propriu.

 • Defensiva de Neclintit

  Marseille impresionează cu o apărare excepțională acasă, primind un singur gol în 7 meciuri pe teren propriu, în meciul cu Reims pe 12 august 2023, unde au primit un singur gol. Aceasta performanță conduce la o medie de doar 0.17 goluri primite per meci, reflectând o apărare tactică bine organizată și jucători defensivi de top.

Choc des Olympiques: Marseille vs Lyon - Cine Va Domina?

Lyon

 • cross-round

  Eșecuri în Deplasări

  Forma slabă a lui Olympique Lyon în meciurile disputate în deplasare devine evidentă prin cifrele lor recente. Cu o medie de doar 0.67 puncte pe meci când joacă în afara terenului propriu, echipa a înregistrat trei înfrângeri în ultimele cinci partide (1 victorie, 1 egal, 3 înfrângeri).

 • cross-round

  Breșe în Defensivă

  Lyon se confruntă cu probleme semnificative în apărare în deplasări, unde au o medie de 1.33 goluri primite pe meci. Această cifră indică o fragilitate defensivă care le-a afectat performanțele în meciurile din deplasare.

PONT

Victorie Marseille
Victorie Marseille@1.80
Read More
Marseille afișează o formă remarcabilă pe teren propriu, cu o medie impresionantă de 2.33 puncte pe meci acasă și menținându-și poarta neatinsă în 6 din ultimele 7 partide. Pe de altă parte, Lyon are dificultăți în deplasări, cu o medie modestă de 0.67 puncte pe meci și 1.33 goluri primite în medie, ceea ce face ca Marseille să se profileze ca favorită clară pentru câștigarea meciului.
Marseille marchează peste 1.5 goluri
Marseille marchează peste 1.5 goluri @1.70
Read More
Marseille a înscris de două sau mai multe ori în 7 din ultimele 10 meciuri pe teren propriu, ceea ce evidențiază puterea lor ofensivă acasă. Având în vedere slăbiciunea defensivei lui Lyon în deplasări, este foarte probabil ca Marseille să depășească pragul de 1.5 goluri marcate în acest meci.
Previous
Next
Taguri

Lasa un comentariu