Type to search

Stiri Champions League

Manchester City Scrie Istorie în Liga Campionilor cu Victoria din Serbia

Avatar of Xpert Bet
Share

Debut Impresionant: Tinerii Jucători ai lui Manchester City Strălucesc la Belgrad

  Miercuri seara, Manchester City a realizat o performanță remarcabilă în istoria fotbalului englez, devenind doar a doua echipă din Premier League care câștigă toate cele șase meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor. Echipa condusă de Pep Guardiola a impresionat publicul în Belgrad, reușind să învingă Steaua Roșie cu scorul de 3-2.

  Chiar dacă Manchester City își asigurase deja prima poziție în Grupa G, tinerii jucători ai lui Guardiola au arătat un joc plin de entuziasm și determinare. Micah Hamilton, debutant în Liga Campionilor, a deschis scorul cu o finalizare excelentă în prima repriză. Performanța sa a fost urmată de un gol superb al lui Oscar Bobb, care a dublat avantajul vizitatorilor după o oră de joc pe Stadionul Rajko Mitic, demonstrând abilități tehnice impresionante.

Manchester City Scrie Istorie în Liga Campionilor cu Victoria din Serbia
Oscar bobb (52), împreună cu Rico Lewis (82), cel care i-a dat pasa de gol

  Echipa gazdă a reușit să înscrie un gol de consolare în minutul 76, punând presiune pe Manchester City, dar un penalty transformat de Kalvin Phillips a asigurat victoria campionilor europeni, în ciuda unui alt gol marcat de gazde prin Aleksandar Katai, în minutele de prelungire.

  Pep Guardiola a avut posibilitatea de a roti masiv echipa, oferind șanse jucătorilor precum Phillips, Bobb și Hamilton. Hamilton a fost cel care și-a pus echipa în avantaj, cu un șut puternic în plasa porții Stelei Roșii. Deși echipa sârbă a fost aproape de egalare, Manchester City a dominat partida, având posesia mingii.

Manchester City Scrie Istorie în Liga Campionilor cu Victoria din Serbia
Micah Hamilton

Luptând până la Ultimul Fluier: Manchester City Învinge Datorită Spiritului său de Campioană

  Hamilton a fost aproape să devină și pasator decisiv chiar înainte de pauză, trimițând o centrare periculoasă în fața porții gazdelor, cu Bobb ratând de puțin șansa de a dubla avantajul echipei sale. În partea a doua a meciului, Hamilton a continuat să fie un pericol constant, ratând de puțin poarta adversă.

 Bobb a avut și el momentul său de glorie la Belgrad. Tânărul norvegian a dansat în interiorul careului, înainte de a înscrie calm, cu un șut plasat în plasa porții. Golul său a fost unul de mare clasă, demonstrând talentul tânărului jucător de la Man City.

  Steaua Roșie a reușit să reducă din diferență cu un sfert de oră înainte de final, Hwang marcând cu un șut puternic care l-a depășit pe Ortega, portarul oaspeților. Totuși, energia lui Hamilton a fost recompensată cu un penalty în minutele finale, transformat cu sânge rece de Phillips.

Manchester City Scrie Istorie în Liga Campionilor cu Victoria din Serbia
Kalvin Phillips

  În ciuda răspunsului gazdelor în timpul adițional, golul lui Katai nu a schimbat rezultatul final, Manchester City plecând din Serbia cu toate cele trei puncte și un record impresionant în Champions League.

  Această victorie nu numai că subliniază calitatea și mărimea lotului lui Guardiola, dar demonstrează și capacitatea echipei de a se adapta și a triumfa în fața provocărilor, chiar și cu o echipă plină de tineri jucători promițători. 

Taguri

Lasa un comentariu