Type to search

Stiri Diverse

Manchester City pe Drumul către Istorie: Visul Fabulos al Triplei Consecutive

Avatar of Xpert Bet
Share

Guardiola își Atenționează Jucătorii

  Bernardo Silva și colegii săi sunt motivați de posibilitatea câștigării celui de-a doua triple consecutive, dar managerul Pep Guardiola avertizează împotriva visării prea departe. Manchester City găzduiește Real Madrid în manșa a doua a sferturilor de finală din Liga Campionilor miercuri seara pe Etihad, având în vedere că i-au învins în semifinalele sezonului trecut, când au și câștigat competiția pentru prima dată.

  Cu toate că City domină clasamentul Premier League și sunt în finala Cupei Angliei, Guardiola le-a spus reporterilor marți că este încă departe de acele vise ipotetice și că se va concentra pe ele abia după finala Cupei Angliei și în ultimele etape din Premier League, precum și la finala Ligii Campionilor. Echipa lui Guardiola poate accede în finala Cupei Angliei din acest an învingând Chelsea sâmbătă în semifinala de pe Wembley, într-un meci ale cărui ponturi pariuri dunt dezvăluite online de specialiștii în ponturi pariuri sportiveguardiole

Manchester City pe Drumul către Istorie: Visul Fabulos al Triplei Consecutive
Pep Guardiola

Bernardo Silva Își Dorește Să Scrie Istorie

  Silva spune că apropierea de istorie îi poate motiva pe toți pentru restul sezonului. „Este o inspirație și o motivație,” a spus el. „Vrem să creăm un legat. Vrem patru titluri de Premier League la rând. Vrem să câștigăm Liga Campionilor de două ori la rând și să realizăm două triple consecutive. Într-o săptămână am putea fi eliminați din toate competițiile. Dar luptăm.”

  Real Madrid și Manchester City au remizat spectaculos 3-3 în prima manșă săptămâna trecută, lăsând meciul deschis. Kevin De Bruyne revine după ce a lipsit la meciul de pe Bernabeu din cauze medicale. Guardiola a spus că se bucură să întâlnească din nou vechii rivali de la Madrid, care au un avans de opt puncte în fruntea clasamentului La Liga, conform recentelor statistici fotbal din Spania.

Manchester City pe Drumul către Istorie: Visul Fabulos al Triplei Consecutive
Bernardo Silva
Taguri