Type to search

Stiri Diverse

Duel Decisiv în Semifinala Cupei Portugaliei: FC Porto vs. Vitoria Guimaraes

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

FC Porto: Lupta Pentru Calificarea în Finală

  FC Porto și Vitoria Guimaraes se pregătesc să se confrunte în manșa a doua a semifinalei Cupei Portugaliei pe Estadio Do Dragao miercuri seara. Echipa gazdă deține un avantaj minim înaintea acestui meci, iar dacă reușesc să își păstreze avansul de un gol, vor avansa să joace în finala grandioasă de pe 26 mai împotriva lui Sporting Lisabona, ale cărei ponturi pariuri vor fi publicate online cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Pe fondul eliminării din Liga Campionilor de către Arsenal luna trecută și cu 15 puncte care îi despart de Sporting în clasamentul ligii, păstrarea titlului în Cupa Portugaliei este acum singura șansă a lui Porto de a câștiga un trofeu în acest sezon. Cu toate că sunt considerați favoriți în recentele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri, jucătorii conduși de Sergio Conceicao știu că nu își pot subestima adversarii.

Duel Decisiv în Semifinala Cupei Portugaliei: FC Porto vs. Vitoria Guimaraes
Sergio Conceicao

Vitoria Guimaraes: În Căutarea Surprizei

  Vitoria Guimaraes se află în semifinalele Cupei Portugaliei pentru prima dată din sezonul 2016-17, când au reușit să câștige trofeul, învingând Benfica Lisabona 2-1 în finală. Sub comanda lui Alvaro Pacheco, oaspeții au ocazia să continue parcursul lor impresionant, mai ales că sunt într-o formă bună în campionat. Cu FC Porto ca principală provocare, Vitoria va încerca să obțină o surpriză în această confruntare intensă.

Duel Decisiv în Semifinala Cupei Portugaliei: FC Porto vs. Vitoria Guimaraes
Alvaro Pacheco

Formații probabile

  FC Porto:

Costa; Sanchez, Otavio, Pedro, Wendell; Gonzalez, Grujic; Conceicao, Pepe, Galeno; Taremi

  Vitoria Guimaraes:

Varela; Ribeiro, Borevkovic, Fernandes; Gaspar, Handel; T Silva, Mendes, Freitas; J Silva, Cesar

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri