Type to search

Stiri Diverse

Dundee vs. Glasgow Rangers: Bătălie Crucială Pentru Supremație în Premiership

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Rangers: În Luptă Pentru Redresarea în Clasament

  Dundee și Rangers se pregătesc să se confrunte pentru a treia oară în tentativa de a juca meciul lor din Premiership, cu McDiarmid Park al lui St Johnstone pe stand-by dacă va fi necesar. Sub comanda lui Philippe Clement, Rangers intră în confruntare disperați să profite de acest meci după șocul suferit în fața lui Ross County duminică, într-un meci care i-a lăsat la patru puncte în spatele liderului Celtic și ale cărui ponturi fotbal au fost disponibile online.

  În urma obținerii unui egal pe ultima sută de metri împotriva eternilor rivali în recentul derby Old Firm, Rangers au menținut cursa pentru titlu în propriile mâini înaintea meciurilor cu Dundee și Ross County, confirmând ultimele predicții fotbal din Scoția. Cu toate acestea, o altă călătorie eșuată la Dundee – din nou din cauza unui teren impracticabil – a oprit impulsul lor, iar speranțele lor la trofeu au fost lăsate într-o anumită măsură în ruină în weekend.

Dundee vs. Glasgow Rangers: Bătălie Crucială Pentru Supremație în Premiership
Philippe Clement

Dundee: În Căutarea Revanșei

  Din perspectiva lui Dundee, ei au fost criticați de Rangers pentru starea terenului lor, iar poate pe bună dreptate dat fiind circumstanțele cel puțin a uneia dintre amânări. Dundee va argumenta diferit, fiind tot mai motivați să câștige acest joc odată ce va fi jucat în cele din urmă, în timp ce își propun să termine sezonul pe poziția a cincea. În tur, Rangers au câștigat cu scorul de 3-1 pe Ibrox.

  Managerul gazdelor, Tony Docherty, a luat deja decizia că echipa sa va fi prezentă în primele șase echipe după limită, ca urmare a remizei fără goluri de la Aberdeen din weekend-ul trecut.

Dundee vs. Glasgow Rangers: Bătălie Crucială Pentru Supremație în Premiership
Tony Docherty

Formații probabile

  Dundee:

McCracken; Portales, Shaughnessy, Donnelly; McGhee, Cameron, Sylla, McCowan, Costelloe; Bakayoko, Tiffoney

  Glasgow Rangers:

Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Raskin, Lundstram; Sima, Lawrence, Matondo; Dessers

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri