Type to search

Stiri Tenis

Incertitudini și Preparative pentru Turneele pe Zgură: Alcaraz și Sabalenka se Pregătesc pentru Madrid și Stuttgart

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alcaraz Pune la Îndoială Apărarea Titlului la Madrid Open

  Carlos Alcaraz, locul trei în clasamentul ATP, după ce a renunțat la participarea la turneul actual de la Barcelona, pune la îndoială participarea sa la Madrid Open mai târziu în această lună, din cauza unei accidentări la brațul drept. Spaniolul a ratat mai multe evenimente importante de pregătire pentru French Open din cauza acestei accidentări. Cu toate acestea, Alcaraz speră să revină în formă pentru acest turneu, ale cărui ponturi tenis vor fi accesibile online.

  După ce și-a apărat cu succes titlul la Indian Wells și a ajuns în sferturile de finală la Miami Open, Alcaraz a suferit o accidentare în primul său antrenament pentru Monte Carlo Masters. Cu o recuperare incertă, Alcaraz se concentrează pe revenire și speră să fie apt pentru Madrid Open, dar nu poate garanta prezența sa la turneul din capitala Spaniei, conform ultimelor predicții tenis din circuitul ATP.

Sabalenka se Pregătește pentru Deschiderea Stagiunii pe Zgură la Stuttgart

  Aryna Sabalenka, ocupanta locului doi în clasamentul WTA, se angajează în pregătirile pentru începutul sezonului de zgură înainte de debutul său la Stuttgart Open. După o perioadă dificilă marcată de decesul aparent al fostului său iubit, Konstantin Koltsov, Sabalenka își concentrează atenția pe competițiile pe zgură, având ca obiectiv performanțe solide înaintea French Open.

  După eliminarea sa în runda a treia la Miami Open, sportiva belarusă se pregătește intens pentru a-și atinge obiectivele pe terenurile de zgură, începând cu Stuttgart Open, unde se va întâlni cu prietena sa apropiată Paula Badosa într-o revanșă a meciului din runda a doua de la Miami, așa cum arată recentele pronosticuri tenis ale caselor de pariuri.

  Sperând să-și îmbunătățească performanțele anterioare de la Stuttgart Open, Sabalenka a declarat că este important pentru ea să înceapă sezonul de zgură cu un start solid într-un turneu prestigios. Cu trei finale consecutive la Stuttgart în ultimii ani, Sabalenka este hotărâtă să-și folosească experiența anterioară și să se adapteze rapid la suprafața mai lentă.

Incertitudini și Preparative pentru Turneele pe Zgură: Alcaraz și Sabalenka se Pregătesc pentru Madrid și Stuttgart
Badosa și Sabalenka la Miami Open
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri