Type to search

Stiri Diverse

Lupta Pentru un Loc în Sferturile Copa del Rey: Tenerife vs. Mallorca

Avatar of Xpert Bet
Share

Tenerife În Formă, dar Cu O Provocare Uriașă

  Tenerife a demonstrat o formă solidă, câștigând cu 2-0 împotriva lui Las Palmas în etapa anterioară a Copa del Rey. Totuși, o înfrângere recentă în La Liga 2 îi plasează pe locul 12 în clasament. Cu Jose Amo suspendat, echipa condusă de Asier Garitano se bazează pe revenirea lui Fernando Medrano, iar Nikola Sipcic este și el în cursa pentru titularizare.

  De partea cealaltă, Cyle Larin, marcator în ultimele două meciuri pentru Mallorca, este un jucător-cheie. Întrebarea este dacă Matija Nastasic va fi apt să joace după o accidentare. Aceste absențe și reveniri vor influența strategiile echipelor în această confruntare decisivă pentru calificarea în faza următoare a competiției.

Lupta Pentru un Loc în Sferturile Copa del Rey: Tenerife vs. Mallorca
Asier Garitano

Mallorca, Cu Chef de Spectacol

  Mallorca vine după o victorie confortabilă cu 3-0 împotriva lui Burgos CF și o remiză 1-1 cu Celta Vigo în La Liga. Cu Cyle Larin marcând în ultimele două meciuri, echipa lui Javier Aguirre se prezintă cu încredere. Deși au avut rezultate oscilante în deplasare, Mallorca visează la un spectacol captivant pentru suporterii lor în fața lui Tenerife. Aflată pe locul 14 în clasament, această întâlnire reprezintă pentru oaspeți o șansă crucială pentru a reveni în lupta pentru poziții superioare în La Liga.

  Cu echipa gazdă dorind să evite a doua înfrângere acasă consecutivă, iar Mallorca căutând și ea o victorie, strategiile vor juca un rol crucial. Fiecare echipă va căuta o aliniere echilibrată și soluții creative pentru a obține avantajul în această bătălie intensă pentru avansarea în sferturile Copa del Rey, competiție ale cărei meciuri vor fi mereu analizate de experții pariurilor sportive pentru elaborarea unor ponturi bune.

Lupta Pentru un Loc în Sferturile Copa del Rey: Tenerife vs. Mallorca
Javier Aguirre

Formații probabile

  Tenerife:

Nadal; Nacho, Williams, Medrano, Mellot; Sanz, Bodiger; Luismi, Lopez, Teto; Rodriguez

  Mallorca:

Rajkovic; Lato, Copete, Raillo, Gonzalez, Maffeo; Sanchez, Morlanes, Costa, Rodrigues; Larin

Taguri

Lasa un comentariu