Type to search

Stiri Diverse

Athletic Bilbao vs Alaves: Duel Îndrăzneț Pentru Un Loc în Sferturi!

Avatar of Xpert Bet
Share

Bilbao, în Căutarea Celui de-al 24-lea Succes

  Athletic Bilbao este una dintre cele mai decorate echipe din istoria Copa del Rey, cu 23 de titluri câștigate. Echipa vrea să-și revadă gloria din trecut și să câștige trofeul pentru prima oară din sezonul 1983-1984. În actuala ediție a Copa del Rey, Bilbao a trecut cu ușurință de Rubi și Crayon în primele două runde. În optimi, echipa lui Ernesto Valverde a învins cu 3-0 pe Eibar, grație unui hat-trick al lui Asier Villalibre.

  În La Liga, Bilbao se află pe locul 3, după Real Madrid și Girona. Echipa gazdă este pe val după o serie de patru victorii consecutive în toate competițiile și este neînvinsă în ultimele 10 meciuri, conform statisticilor ținute de experții în ponturi bune din domeniul pariurilor sportive.

Athletic Bilbao vs Alaves: Duel Îndrăzneț Pentru Un Loc în Sferturi!
Ernesto Valverde

Alaves, Dornică să-și Îmbunătățească Evoluțiile

  Alaves a reușit să treacă de Betis în optimi, după un gol al lui Carlos Benavidez. Echipa lui Luis Garcia se află pe locul 14 în La Liga, dar a înregistrat o îmbunătățire a performanțelor în ultima perioadă. În ultimele trei meciuri, Alaves a obținut două victorii și un egal. Echipa este motivată să continue acest parcurs și să se distanțeze de zona retrogradării.

  Meciul de pe San Mames va fi unul foarte disputat. Ambele echipe se află într-o formă excelentă și vor lupta pentru a câștiga. Bilbao are avantajul terenului propriu și al experienței, dar Alaves este motivată să obțină o surpriză. Victoria în acest meci ar fi un impuls pentru ambele echipe în acest sezon.

Athletic Bilbao vs Alaves: Duel Îndrăzneț Pentru Un Loc în Sferturi!
Luis Garcia

Formații probabile

  Athletic Bilbao:

Simon; Lekue, Vivian, Paredes, Berchiche; Herrera, Vesga; Berenguer, Sancet, N Williams; Guruzeta

  Alaves:

Sivera; Gorosabel, Tenaglia, Marin, Lopez; Guevara, Benavidez; Vicente, Guridi, Rioja; Garcia

Taguri

Lasa un comentariu