Type to search

Stiri La Liga

Lupta pentru Supraviețuire Se Apropie de Final în La Liga: Almeria vs. Sevilla

Avatar of Xpert Bet
Share

Almeria: Pregătită pentru O Eventuală Surpriză

  Almeria se zbate în partea de jos a clasamentului, fără nicio victorie în acest sezon. Cu doar 9 puncte și 11 meciuri rămase, șansele lor de a evita retrogradarea sunt slabe. Ei au avut un parcurs dezamăgitor, cu zero victorii și 18 înfrângeri din 27 de meciuri, conform recentelor statistici fotbal din La Liga. Echipa se bazează pe revenirea unor jucători cheie și îmbunătățirea performanțelor pentru a spera la salvarea din această situație critică.

  Almeria și Sevilla se pregătesc pentru o confruntare crucială, fiecare având propriile lor provocări. Gazdele caută disperat să-și îmbunătățească forma și să obțină primele trei puncte, în timp ce Sevilla, sub comanda lui Quique Sanchez Flores speră să-și continue ascensiunea în clasament și să se distanțeze de zona retrogradării. În tur, Sevilla a surclasat Almeria cu 5-1, într-un meci ale cărui ponturi Spania au fost accesibile online.

Lupta pentru Supraviețuire Se Apropie de Final în La Liga: Almeria vs. Sevilla
Quique Sanchez Flores

Sevilla: În Căutare de Consistență

  Sevilla, deși se află pe locul 14, a avut o evoluție mai bună în ultimele meciuri. Cu 27 de puncte, sunt în afara pericolului retrogradării, dar încă departe de locurile europene. Ei au reușit să câștige trei meciuri în ultima lună și au obținut puncte importante împotriva unor echipe precum Atletico Madrid și Real Sociedad.

  Almeria, condusă de Gaizka Garitano se confruntă cu o situație critică în acest sezon, iar presiunea pentru a obține rezultate pozitive este enormă. Cu o serie de 18 înfrângeri și fără niciun succes, potrivit ultimelor statistici fotbal din Spania, moralul echipei este la pământ. În meciul din tur, disputat pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla a surclasat Almeria cu 5-1. 

  Cu toate acestea, echipa gazdă trebuie să găsească un mod de a-și mobiliza jucătorii și de a găsi soluții pentru a inversa trendul negativ și a începe să adune puncte vitale în lupta pentru supraviețuire. O victorie împotriva lui Sevilla ar putea reprezenta un punct de cotitură și o sursă de speranță pentru Almeria în bătălia lor dificilă pentru a rămâne în prima ligă spaniolă.

Lupta pentru Supraviețuire Se Apropie de Final în La Liga: Almeria vs. Sevilla
Gaizka Garitano

Formații probabile

  Almeria:

Maximiano; Pubill, Gonzalez, Radovanovic, Pozo; Baba, Robertone; Romero, Viera, Embarba; Lozano

  Sevilla:

Nyland; Bade, Nianzou, Ramos, Salas, Pedrosa; Suso, Soumare, Torres; Romero, En-Nesyri

Taguri

Lasa un comentariu