Type to search

Stiri Premier League

Chelsea – Newcastle: Duel Intens pentru Locurile Europene din Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Tensiuni pe Stamford Bridge: Pochettino Sub Foc, Chelsea Luptă pentru Puncte Esențiale

  Chelsea se pregătește să întâlnească nemulțumirea fanilor de acasă în partida împotriva lui Newcastle United, după un meci tensionat cu Brentford. Mauricio Pochettino se confruntă cu critici dure, iar Chelsea își propune să îmbunătățească forma slabă într-un meci captivant, ale cărui ponturi Anglia pot fi dezbătute online, pe site-urile celor mai tari experți ponturi pariuri.

  Meciul anterior a fost unul dezamăgitor pentru Chelsea, care a reușit doar să smulgă un punct împotriva lui Brentford, în ciuda eforturilor făcute. Nemulțumirile fanilor au crescut, iar Pochettino și co-proprietarul Todd Boehly au fost ținta unor scandări pline de vulgarități pe Gtech Community Stadium. Echipa pare să aibă dificultăți în a găsi un ritm constant și în a obține victorii decisive.

Chelsea – Newcastle: Duel Intens pentru Locurile Europene din Premier League
Mauricio Pochettino

Newcastle, Pe Val: Oare Blues Vor Putea fi Surprinși Iar de Magpies?

  Potrivit ultimelor statistici fotbal din Premier League, Newcastle vine după o serie de succese, iar acum își îndreaptă atenția către Stamford Bridge. Cu o apărare vulnerabilă, Chelsea trebuie să găsească soluții în absența unor jucători cheie pentru a evita o surpriză neplăcută pe teren propriu, similară cu cea din meciul din tur, când Newcastle a spulberat Chelsea cu 4-1. 

  Echipa lui Eddie Howe vine după o victorie impresionantă împotriva lui Wolverhampton Wanderers și se prezintă la Londra cu un moral ridicat. Cu jucători precum Alexander Isak și Tino Livramento în mare formă, Newcastle are toate ingredientele necesare pentru a produce o surpriză. În fața unui Chelsea care pare să se clatine, Magpies au șansa de a obține un rezultat pozitiv și de a-și consolida poziția în clasament.

  Conform ultimelor predicții fotbal din Premier League, Chelsea și Newcastle se pregătesc pentru un duel incitant, iar fanii sunt așteptați să fie martorii unui meci plin de intensitate și suspans. Cu ambele echipe dornice de puncte și de redresare, partida promite să fie una memorabilă și plină de emoții.

Chelsea – Newcastle: Duel Intens pentru Locurile Europene din Premier League
Eddie Howe

Formații probabile

  Chelsea:

Petrovic; Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella; Caicedo, Fernandez; Sterling, Palmer, Mudryk; Jackson

  Newcastle United:

Dubravka; Livramento, Schar, Botman, Burn; Willock, Guimaraes, Longstaff; Murphy, Isak, Gordon

Taguri

Lasa un comentariu