Type to search

Stiri Serie A

Luka Jovic Salvează AC Milan de la Înfrângere cu un Gol Marcat în Minutul 90

Avatar of Xpert Bet
Share

AC Milan Se Confruntă cu Regrete și Provocări

  AC Milan a obținut un punct prețios în Serie A vineri, grație golului marcat de Luka Jovic în minutul 90, stabilind scorul final de 2-2 cu Salernitana, echipa de pe ultimul loc. Milan, pe locul trei în clasament, rămâne la patru puncte în spatele lui Juventus, care se află pe locul doi.

  Meciul a început promițător pentru Milan, care a deschis scorul în minutul 17. Rafael Leao a primit o lovitură liberă în careu și a pasat mingea înapoi, unde Fikayo Timori a reușit să înscrie cu capul. Cu toate acestea, Salernitana a egalat în minutul 42, cu un gol marcat de Federico Fazio, care l-a învins portarul Mike Maignan cu o lovitură de cap.

  Maignan, care a avut o intervenție excelentă la șutul lui Antonio Candreva, nu a putut face nimic pentru a opri golul lui Fazio. Echipele au intrat la pauză la egalitate. În minutul 63, Salernitana a preluat conducerea cu un gol surprinzător marcat de omniprezentul Candreva.

  Pioli a subliniat că echipa sa nu ar fi trebuit să permită Salernitanei să preia conducerea și să revină în joc. „Încă avem mult de lucru pentru a deveni o mare echipă,” a recunoscut Pioli.

Luka Jovic Salvează AC Milan de la Înfrângere cu un Gol Marcat în Minutul 90
Golul marcat de Fazio

Efort Salvator: Rezerva Jovic Înscrie în Finalul Meciului

  Salernitana a fost aproape să-și mărească avantajul, dar Maignan a intervenit decisiv la șutul lui Pasquale Mazzocchi. Totuși, Jovic, care l-a înlocuit pe Ismael Bennacer în minutul 70, a salvat Milanul de la o înfrângere rușinoasă.

  Atacantul sârb a pus presiune pe portarul Benoit Costil încă din minutul 82, însă a reușit să înscrie abia în minutul 90. O centrare a lui Davide Calabria a fost deviată cu capul de Olivier Giroud, iar Jovic a profitat, trimițând mingea în colțul lung cu un șut din voleu. 

  În altă partidă din Serie A, Fiorentina a urcat pe locul patru după o victorie de 1-0 în fața echipei Monza, cu Lucas Beltran marcând golul victoriei. Fiorentina are acum 30 de puncte, cu două puncte înaintea Bolognei, care găzduiește Atalanta sâmbătă, 23 decembrie. Milan rămâne în cursa pentru titlu, dar acest meci a evidențiat problemele cu care se confruntă echipa și nevoia de a-și îmbunătăți jocul pentru a rămâne în top.

Luka Jovic Salvează AC Milan de la Înfrângere cu un Gol Marcat în Minutul 90
Antonio Candreva a înscris golul ce părea al victoriei Salernitanei
Taguri

Lasa un comentariu