Type to search

Stiri Euro 2024

Luka Doncic și Dallas Mavericks Resuscitează Finala NBA cu o Victorie Uimitoare Împotriva lui Boston Celtics

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Luka Doncic Domină Prima Repriză

  Luka Doncic a marcat 25 din cele 29 de puncte ale sale în prima repriză, conducând Dallas Mavericks către o victorie zdrobitoare cu 122-84 împotriva Boston Celtics în meciul 4 al finalei NBA. Cu această performanță impresionantă, Mavericks au evitat o înfrângere categorică în serie și au extins competiția, care se va muta luni înapoi la Boston pentru meciul 5, ale cărui ponturi baschet nu vor întârzia să fie publicate online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Deși Celtics au dominat primele trei meciuri ale seriei, Mavericks au schimbat complet scenariul în meciul 4. Doncic și echipa sa au avut un start fulminant și nu au privit înapoi. În primul sfert, Doncic a început un sprint de 10-0 cu un floater și l-a încheiat cu o layup spectaculos, ducând Dallas la un avantaj de 25-14 cu 3:19 minute rămase din perioadă. Această cursă timpurie a prevestit ceea ce urma să fie o seară memorabilă pentru Mavericks.

Luka Doncic și Dallas Mavericks Resuscitează Finala NBA cu o Victorie Uimitoare Împotriva lui Boston Celtics
Doncic a dat totul pe teren

Mavericks Își Impun Ritmul și Conduc cu Autoritate Până la Final

  Dallas a continuat să-și mărească avantajul, încheind primul sfert cu un scor de 34-21, grație punctelor de la distanță marcate de Kyrie Irving și P.J. Washington. Echipa a menținut presiunea asupra Celtics și în al doilea sfert, ajungând la un avantaj de 50-25 după un layup al lui Irving cu 5:16 minute rămase din repriză. Maxi Kleber a încheiat repriza cu un coș de trei puncte din colț, asistat de Doncic, ceea ce a dus scorul la 61-35 la pauză.

  Potrivit ultimelor statistici baschet din NBA, performanța din prima repriză a celor de la Mavericks a fost excepțională, cu un procentaj de reușită de 52,3% la aruncări, comparativ cu doar 29,7% pentru Celtics. De asemenea, Dallas a dominat și la capitolul recuperări, având 29 față de cele 13 ale Bostonului în primele 24 de minute.

  În a doua repriză, Mavericks au transformat meciul într-o adevărată defilare, ajungând să conducă cu până la 48 de puncte, stabilind scorul la 115-67 după un coș de trei puncte marcat de Jaden Hardy cu 5:58 minute rămase din meci. Mavericks au atins pragul de 100 de puncte cu câteva minute înainte de acel moment, grație unei alte reușite de trei puncte a lui Tim Hardaway Jr., care a terminat meciul cu 15 puncte, având un procentaj excelent de 5 din 7 la aruncările de trei puncte.

  Pentru Boston, a fost un meci dezamăgitor, dar echipa rămâne în continuare favorita finalei. Istoria NBA arată că echipele care au condus cu 3-0 într-o serie de șapte meciuri sunt invincibile, având un scor general de 156-0. Jayson Tatum a fost cel mai bun marcator pentru Celtics cu 15 puncte, urmat de Sam Hauser cu 14 și Payton Pritchard cu 11.

Luka Doncic și Dallas Mavericks Resuscitează Finala NBA cu o Victorie Uimitoare Împotriva lui Boston Celtics
Doncic în luptă cu Tatum
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri