Type to search

Stiri Euro 2024

Granit Xhaka și Ambițiile Elveției la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Elveția: Încredere Crescută După Euro 2020

  Performanța echipei Elveției la Euro 2020 a fost una remarcabilă, ajungând în sferturile de finală, cel mai bun rezultat din istoria participărilor lor la această competiție. Victoria impresionantă împotriva Franței din optimile de finală a fost un moment definitoriu, intrând în cărțile de istorie.

  Căpitanul Elveției, Granit Xhaka, a subliniat că această realizare a adus o mare recunoaștere atât pentru echipă, cât și pentru întreaga națiune. „Meciul împotriva Franței a intrat deja în cărțile de istorie,” a declarat Xhaka pentru site-ul oficial al UEFA. De asemenea, el a menționat că, deși echipa a fost eliminată în sferturi de Spania, tot la penalty-uri, acest parcurs a demonstrat forța și unitatea echipei.

  Această performanță a întărit încrederea în echipă, iar Xhaka a subliniat că intenția lor pentru Euro 2024 este de a face din nou istorie. Elveția se află în Grupa A alături de Ungaria, Germania și Scoția, iar Xhaka este optimist în privința șanselor lor de a avansa în competiție. „Ne vom da toată silința să facem din nou istorie în Germania,” a adăugat Xhaka, subliniind dorința echipei de a continua să-și demonstreze valoarea, confirmând recentele predicții fotbal elvețiene.

Granit Xhaka și Ambițiile Elveției la Euro 2024
Tricoul lui Xhaka rupt în meciul Franța - Elveția de la Euro 2016

Pregătirea și Determinarea pentru Euro 2024

  Xhaka, în calitate de căpitan, a subliniat importanța unității și a pregătirii intense înainte de startul turneului. „Antrenamentele sunt la un nivel foarte înalt; în opinia mea, nu au mai fost așa de mult timp și ne împingem unul pe altul. Toată lumea vrea să joace. Avem multă concurență pentru locuri. Și asta face o echipă mai puternică și jucătorii individuali mai puternici,” a spus el. Acest nivel de competiție internă și ambiție este esențial pentru succesul elvețienilor în cadrul turneului.

  Elveția va deschide campania sa la Euro 2024 împotriva Ungariei pe 15 iunie, și Xhaka subliniază importanța unui început bun. „Primul meci este important, desigur. Nu spun că trebuie să câștigăm, dar ar fi foarte frumos dacă am putea începe turneul cu o victorie.” Elveția intră în turneu după o serie de meciuri bune, fiind neînvinsă în ultimele patru partide.

  Ambițiile echipei sunt clare: să treacă de faza grupelor și să avanseze luând pe rând fiecare meci, ale cărui ponturi pariuri vor fi expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Cu o echipă unită și determinată, Elveția speră să lase o amprentă puternică la Euro 2024 și să-și consolideze poziția pe scena fotbalului european.

Granit Xhaka și Ambițiile Elveției la Euro 2024
Xhaka trece de Toni Kroos în meciul Elveției cu Germania
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri