Type to search

Stiri Premier League

Liverpool și Manchester United Remizează pe Anfield într-un Meci Tensionat

Avatar of Xpert Bet
Share

Liverpool Ratează Șansa de a Reveni pe Primul Loc în Premier League

  Liverpool a ratat oportunitatea de a reveni pe primul loc în Premier League, fiind ținută în șah de Manchester United cu un scor de 0-0, într-un meci disputat duminică la Anfield. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a fost lipsită de obișnuita lor amenințare la poartă, în ciuda faptului că ar fi putut recupera primul loc după ce Arsenal îi depășise după o victorie, 2-0 cu Brighton.

  Manchester United, o echipă care nu a avut o săptămână bună, a reușit să reziste pentru a câștiga un punct prețios, deși a marcat doar o singură dată în ultimele opt vizite în campionat pe terenul lui Liverpool. Cea mai mare șansă a gazdelor a venit de la Trent Alexander-Arnold, a cărui încercare a trecut puțin pe lângă poartă, în timp ce Rasmus Hojlund a avut cea mai bună ocazie pentru United.

  Liverpool se situează astfel pe locul doi în clasament cu 38 de puncte din 17 jocuri, în timp ce United se află pe locul șapte, cu 28 de puncte. Meciul a marcat și inaugurarea noului sector Anfield Road Stand, ridicând numărul de spectatori la 57.000 – cel mai mare număr stabilit în 50 de ani pe acest stadion.

  Deși Liverpool era așteptată să-și continue seria victoriilor acasă, meciul nu a reușit să se ridice la așteptări, echipa gazdă nereușind să repete succesul de 7-0 din sezonul trecut. De cealaltă parte, United a arătat ceva spirit de luptă după înfrângerea de 3-0 cu Bournemouth și eliminarea din Europa în fața lui Bayern München.

Liverpool și Manchester United Remizează pe Anfield într-un Meci Tensionat
Șutul lui Hojlund este blocat de Allison

Manchester United Rezistă Presiunii, Dar Rămâne cu Probleme în Atac

  Scott McTominay de la United a exprimat dezamăgirea echipei de a nu fi putut transforma meciul într-o oportunitate mai mare. Klopp a recunoscut dominația echipei sale, dar a subliniat lipsa de eficiență, cu 34 de șuturi la poartă față de doar șase ale lui United.

  Prima repriză a fost marcată de un Liverpool care a început bine, dar a eșuat în a exercita presiune susținută asupra unei echipe United considerate vulnerabile. De partea cealaltă, United a rezistat startului în forță al gazdelor, arătându-se destul de confortabil în ciuda celor 15 șuturi la poartă ale lui Liverpool.

  Schimbările făcute de Klopp, inclusiv introducerea lui Joe Gomez și poziționarea mai avansată a lui Alexander-Arnold, aproape au avut succes, dar încercarea acestuia din urmă a atins bara. United a avut doar un șut pe poartă, când Hojlund, într-o fază rară de atac fluent a oaspeților, a fost blocat de portarul Alisson. 

  Finalul meciului a fost palpitant, cu Onana salvând un șut al lui Mo Salah și Liverpool presând total în ultimele minute. United a supraviețuit unui moment de panică, când mingea a lovit brațul lui Luke Shaw în careu, dar nu a fost acordat penalty. Astfel, meciul s-a încheiat fără gol, lăsând ambele echipe cu un punct important, dar și cu multe de gândit în privința eficienței lor ofensive.

Liverpool și Manchester United Remizează pe Anfield într-un Meci Tensionat
Onana salvează șutul lui Salah
Taguri

Lasa un comentariu