Type to search

Stiri Diverse

Leicester City Devine Campioană Incontestabilă în Championship după 3-0 cu Preston

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

O Campanie de Excepție: Leicester se Întoarce în Premier League

  Leicester City revine în Premier League în sezonul următor după a fost încoronată câștigătoare a titlului în Championship, după o victorie categorică, 3-0 împotriva lui Preston, ale cărei ponturi fotbal au fost publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Leicester poate atinge cota de 100 de puncte dacă învinge Blackburn pe teren propriu în ultima zi a sezonului, evidențiind astfel campania lor excelentă, în timp ce revin în elita fotbalului englez după o absență de doar un an. 

  Deși lotul s-a schimbat într-o oarecare măsură în acest an, urmând retrogradarea și numirea lui Enzo Maresca ca antrenor principal, câțiva nume familiare rămân în echipa lui Leicester- în special golgheterul Jamie Vardy, care a înscris 18 goluri în Championship în acest sezon, deși a intrat deseori de pe banca de rezerve.

  Promovarea lui Leicester a fost asigurată înainte ca ei să intre pe teren, odată cu înfrângerea lui Leeds vineri seară de către Queens Park Rangers, în timp ce sâmbătă Ipswich a fost ținută în șah, remizând cu Hull, ceea ce înseamnă că victoria pe Deepdale a lui Leicester îl lasă cu șapte puncte în fața celorlalți, cu Ipswich putând acumula doar 96 de puncte dacă câștigă cele două meciuri rămase.

Leicester City Devine Campioană Incontestabilă în Championship după 3-0 cu Preston
Jamie Vardy

Maresca și Magia Sa: De la Parma la Promovarea în Premier League

  Enzo Maresca, antrenorul care a fost numit pe un contract de trei ani vara trecută, a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei de tineret a lui Manchester City începând din 2020, timp de un an, înainte de a-și asuma primul său rol ca antrenor principal la echipa italiană Parma. Scurtă perioadă în Italia s-a încheiat cu întoarcerea sa la Manchester City ca asistent al lui Pep Guardiola timp de un sezon, înainte de a se muta la Leicester acum zece luni. Maresca a câștigat premiul EFL Championship Manager of the Month în august, când campania sa a început perfect, cu același premiu urmând în octombrie și decembrie.

  Conform ultimelor statistici fotbal din Championship, cea mai bună perioadă a lui Leicester a fost o serie de nouă victorii consecutive de la mijlocul lui septembrie până la sfârșitul lui octombrie, pecum și zece meciuri fără înfrângere de la sfârșitul lui noiembrie până în ziua de Anul Nou. În ciuda unei ezitări în finalul sezonului care a inclus trei înfrângeri consecutive în februarie și alte două în aprilie, victoriile împotriva concurenților la promovare West Bromwich Albion și Southampton în ultimele două săptămâni au stabilizat situația, lăsându-i acum să se bucure pe deplin pe teren propriu, în ultima zi pe King Power Stadium.

Subtitlul 3

Paragraf 1

Leicester City Devine Campioană Incontestabilă în Championship după 3-0 cu Preston
Enzo Maresca
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri