Type to search

Stiri La Liga

Hat-trick Reușit de Lewandowski în La Liga: Barcelona – Valencia 4-2

Avatar of Xpert Bet
Share

Hat-trick-ul lui Lewandowski Conduce Barcelona către Victorie

  Golgeterul Barcelonei, Robert Lewandowski, a reușit un hat-trick în repriza secundă pentru a-și ajuta echipa să revină și să obțină o victorie dificilă împotriva Valenciei cu scorul de 4-2, într-un meci ale cărui ponturi Spania au fost dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive.

  Fermin Lopez (min.22) a deschis scorul pentru gazde, Hugo Duro (min. 27) și Pepelu (min.38) marcând pentru oaspeți, care în prelungirile primei reprize au rămas în zece oameni, după ce portarul Giorgi Mamardashvili a fost eliminat. Lewandowski a marcat de trei ori în repriza secundă (min.49, 82 și 90+4), profitând de superioritatea numerică a gazdelor.

  Cu cinci meciuri rămase, Barcelona a revenit pe locul doi în La Liga, cu 73 de puncte, depășind surpriza Girona, care se află pe locul trei cu 71 de puncte. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă într-un derby al Cataloniei care ar putea decide locul doi în LaLiga și un loc în Supercupa Spaniei. 

Valencia Luptă pentru Un Loc European

  Victoria Barcelonei amână pentru câteva săptămâni festivitățile aproape inevitabile pentru titlul La Liga care va fi câștigat curând de Real Madrid, echipa lui Carlo Ancelotti ocupând primul loc în clasament cu 84 de puncte. Potrivit recentelor statistici fotbal din Spania, Valencia rămâne pe locul opt, cu 47 de puncte, la două puncte în spatele lui Real Betis și la patru puncte distanță de Real Sociedad în lupta pentru un loc de calificare european.

  În primul meci al Barcelonei de la anunțul antrenorului Xavi Hernandez că revine asupra deciziei de a pleca la sfârșitul sezonului, jucătorii săi s-au confruntat cu dificultăți de control al balonului pe o suprafață udă, după o ploaie torențială care a transformat meciul într-o luptă frenetică marcată de greșeli ale portarilor.

Hat-trick Reușit de Lewandowski în La Liga: Barcelona – Valencia 4-2
Fermin Lopez a deschis scorul pentru Barcelona
Taguri