Type to search

Stiri NBA

NBA: Murray Strălucește și Denver Nuggets Se Califică în Semifinalele Conferinței de Vest

Avatar of Xpert Bet
Share

Salt Dramatic spre Victorie: Denver Învinge LA Lakers cu Un Sfert Perfect

  Într-un moment tensionat, Jamal Murray a reușit un jumpshot crucial la doar patru secunde rămase din meci, trimițând Denver Nuggets în semifinalele Conferinței de Vest cu o victorie de 108-106 împotriva Los Angeles Lakers în Game 5 al seriei din prima rundă a play-off-ului ale cărui ponturi baschet au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Denver Nuggets, situată pe locul doi, au câștigat seria cu 4-1 și se vor confrunta cu Minnesota Timberwolves, clasată pe locul trei, în semifinalele Conferinței de Vest începând de sâmbătă la Denver.

Murray Devine Eroul Momentului, în Timp ce Celtics și Thunder Triumfă

  Așa cum a făcut și în Game 2, Jamal Murray a revenit la viață în ultimul sfert și a învins Los Angeles Lakers cu un jumpshot decisiv. A încheiat meciul cu 32 de puncte, dintre care 12 în ultimul sfert, în ciuda faptului că juca cu probleme medicale la mușchiul gambei piciorului stâng.

  Conform recentelor statistici baschet din NBA, Nikola Jokic a reușit 25 de puncte, 20 de recuperări, nouă pase decisive și șapte pierderi de minge, Michael Porter Jr. a marcat 26 de puncte, iar Aaron Gordon a adunat 13 recuperări pentru Nuggets.

  În altă parte a play-off-ului, Boston Celtics au învins Miami Heat cu scorul de 102-88 cu Shai Gilgeous-Alexander și Jalen Williams marcând câte 24 de puncte, în timp ce Thunder au reușit o victorie cu scorul de 97-89 împotriva lui New Orleans Pelicans cu CJ McCollum reușin 20 de pncte, secondat de Jonas Valanciunas cu 19 puncte.

Taguri