Type to search

Stiri Euro 2024

Kvaratskhelia: Principalul Pericol pentru Cehia în Meciul Crucial cu Georgia la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Planul Tactic al Cehiei pentru a Controla Meciul

  Echipa națională a Cehiei își propune să neutralizeze atacantul georgian Khvicha Kvaratskhelia în meciul de sâmbătă din cadrul Euro 2024, în timp ce vrea să-și valorifice mai bine proprii atacanți față de meciul de debut. Sub conducerea antrenorului Ivan Hasek, Cehia a fost dominată în primul meci din Grupa F, pierzând cu 2-1 în fața Portugaliei. Acum, naționala cehă dorește să se exprime mai ofensiv împotriva Georgiei care a pierdut în fața Turciei primul său meci, ale cărui ponturi Euro 2024 eu fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  „Chiar vrem să atacăm, să obținem lovituri libere și să fim periculoși,” a declarat Hasek, subliniind că toți jucătorii săi sunt apți pentru meciul de la Hamburg. „Nu am atacat bine în primul meci și de aceea vrem să o facem mâine. Vrem să arătăm acest lucru”, a continuat antrenorul Cehiei.

  Georgia, debutantă în campionat, a pus probleme Turciei în primul lor meci, în ciuda scorului de 1-3, și speră să se apere din nou cu îndârjire și să lovească pe contraatacuri. Mijlocașul ceh Antonin Barak a subliniat necesitatea de a fi foarte concentrați pentru a preveni contraatacurile, care reprezintă cea mai mare amenințare a Georgiei.

Kvaratskhelia: Principalul Pericol pentru Cehia în Meciul Crucial cu Georgia la Euro 2024
Antonin Barak

Provocarea Reprezentată de Khvicha Kvaratskhelia

  Principalul pericol al Georgiei este extrema de la Napoli, Khvicha Kvaratskhelia, supranumit „Kvara-dona” de către fani, referindu-se la eroul argentinian Diego Maradona. „Da, este o mare vedetă,” a spus Barak, amintind rolul său în echipa italiană Napoli, cu care a câștigat Il Scudetto în sezonul 2022-2023.

  „Pe de altă parte, în echipa națională, rolul său este puțin diferit, nu are atât de mult suport din partea echipei, joacă puțin mai retras”, a precizat Barak, menționând că echipa sa se pregătește pentru a-l contracara pe Kvaratskhelia, dar nu uită de ceilalți jucători ai Georgiei, care au, de asemenea, o forță de atac considerabilă. Georges Mikautadze, care a marcat primul gol al Georgiei la Euro împotriva Turciei, este și el pe radarul cehilor.

Kvaratskhelia: Principalul Pericol pentru Cehia în Meciul Crucial cu Georgia la Euro 2024
Georges Mikautadze

Meci Decisiv pentru Ambele Echipe

  Antrenorul Hasek a declarat că echipa sa va încerca să deschidă spații în apărarea solidă a Georgiei într-un meci pe care ambele echipe trebuie să-l câștige pentru a obține primele puncte ale turneului și pentru a avea o șansă de a ajunge în fazele eliminatorii. Atacantul ceh Patrik Schick ar trebui să fie mai activ decât a fost împotriva Portugaliei, conform unor predicții fotbal făcute de presa cehă.

  Barak a subliniat determinarea echipei Cehiei de a impresiona: „Vrem să introducem elemente diferite, să creăm propriul nostru stil de joc. Sper că mâine vom câștiga și vom arăta fanilor cum putem ataca, dar și cum putem fi fiabili și compacți în apărare… Vrem ca ei să simtă bucurie pentru modul în care jucăm și împreună să fim fericiți.”

Kvaratskhelia: Principalul Pericol pentru Cehia în Meciul Crucial cu Georgia la Euro 2024
Patrik Schick
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri