Type to search

Stiri Euro 2024

Anglia Este Aproape de Calificarea în Optimi la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțele Dezamăgitoare din Primele Două Meciuri

  Echipa națională a Angliei, condusă de Gareth Southgate, se află pe punctul de a se califica în optimile de finală ale Euro 2024, în ciuda unor performanțe dezamăgitoare în primele două meciuri. În primul meci, Anglia a obținut o victorie la limită, 1-0, împotriva Serbiei, datorită unui gol rapid marcat de Jude Bellingham cu capul. Al doilea meci s-a încheiat la egalitate, 1-1, cu Danemarca, după ce Morten Hjulmand a egalat golul de deschidere marcat de Harry Kane înainte de pauză.

  În ciuda acestor rezultate mixte, Anglia ocupă primul loc în Grupa C, având patru puncte, cu două puncte în fața Danemarcei și Sloveniei, care au remizat în meciul de deschidere, și cu trei puncte peste Serbia. Această poziție oferă Angliei un avantaj semnificativ înaintea ultimului meci din grupă, împotriva Sloveniei, programat pentru marți seara, confruntare ale cărei ponturi pariuri vor fi dezvăluite online de excelenți specialiști în ponturi pariuri sportive.

Anglia Este Aproape de Calificarea în Optimi la Euro 2024
Bellingham după înscrierea golului

Scenarii de Calificare pentru Anglia

  Pentru a-și asigura locul în optimile de finală, Anglia are nevoie de o victorie împotriva Sloveniei, care i-ar garanta câștigarea grupei. Chiar și un rezultat de egalitate ar fi suficient pentru a-și asigura cel puțin locul doi, indiferent de rezultatul meciului dintre Danemarca și Serbia.

  Singurul scenariu în care Anglia ar putea termina pe locul trei în grupă ar fi dacă Slovenia și Danemarca ar câștiga ambele meciuri din ultima rundă. În acest caz, Anglia și Serbia ar fi la egalitate de puncte, dar Anglia ar avea avantajul datorită meciului direct, care prevalează asupra golaverajului în faza grupelor Euro 2024, conform noilor reguli fotbal europene.

  Chiar și în cazul în care Anglia ar termina pe locul trei, șansele de calificare rămân ridicate. De la extinderea turneului la 24 de echipe în 2016, toate echipele care au acumulat cel puțin patru puncte au trecut în runda următoare, inclusiv ca unele dintre cele mai bune echipe clasate pe locul trei. Astfel, Anglia nu poate termina pe ultimul loc în grupă, indiferent de rezultatele din ultima rundă.

Anglia Este Aproape de Calificarea în Optimi la Euro 2024
Harry Kane

Posibilitățile Angliei în Ultimul Meci

  Dacă Anglia câștigă meciul împotriva Sloveniei, va avansa ca câștigătoare a grupei. Dacă meciul se termină la egalitate, Anglia va fi sigură de calificare și va câștiga grupa, cu excepția cazului în care Danemarca câștigă, caz în care cele două echipe vor fi departajate pe baza golaverajului și a golurilor marcate. În cazul unei înfrângeri, Anglia va fi calificată doar dacă Danemarca nu câștigă și dacă Anglia se numără printre cele mai bune patru echipe de pe locul trei din toate cele șase grupe.

  Cu toate aceste scenarii în joc, Anglia se află într-o poziție favorabilă pentru a avansa în optimile de finală ale Euro 2024, dovedind încă o dată că este o echipă puternică și competitivă pe scena internațională, confirmând recentele predicții fotbal europene.

Anglia Este Aproape de Calificarea în Optimi la Euro 2024
Jucători englezi bucurându-se după victoria cu Serbia
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri