Type to search

Stiri Euro 2024

Ucraina Obține o Victorie Vitală în fața Slovaciei la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Înlocuiri de Succes pentru Ucraina

  Ucraina a reușit să-și redreseze situația la Euro 2024 printr-o victorie dramatică împotriva Slovaciei, datorită golului marcat de Roman Yaremchuk la doar 12 minute după ce a intrat pe teren. Antrenorul Serhiy Rebrov a făcut patru schimbări în echipa de start a Ucrainei după înfrângerea categorică cu 3-0 în fața României.

  Selecția lui Rebrov, cea mai tânără de la turneu până acum, a fost decisivă în a învinge echipa experimentată a Slovaciei într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Slovacia a început puternic, Ivan Schranz deschizând scorul în minutul 17, marcând al doilea său gol internațional în patru zile. Schranz, care nu marcase în calificări, a surprins pe toată lumea devenind cel mai vârstnic jucător care înscrie în primele sale două apariții la Campionatul European, la 30 de ani și 282 de zile, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

Ucraina Obține o Victorie Vitală în fața Slovaciei la Euro 2024
Ivan Schranz

Revenirea Spectaculoasă a Ucrainei

  Ucraina a găsit drumul spre gol în minutul 54, prin Mykola Shaparenko, care a finalizat o acțiune frumoasă a echipei, devenind primul jucător de la Dynamo Kiev care marchează la Euro din 2012. Golul victoriei a venit cu zece minute înainte de final, când Yaremchuk a profitat de o greșeală a portarului slovac, Martin Dubravka, și a înscris pentru a-și asigura locul în istoria echipei naționale ucrainene.

  Această victorie reprezintă a patra revenire la Euro 2024, egalând numărul total de reveniri de la Euro 2020, cu încă 32 de meciuri rămase de jucat. Triumful Ucrainei le-a crescut șansele de calificare în optimi de la 40,0% la 59,3%, în funcție de simulările supercomputerului Opta.

Ucraina Obține o Victorie Vitală în fața Slovaciei la Euro 2024
Mykola Shaparenko

Ce Urmează pentru Slovacia și Ucraina la Euro 2024?

  Pentru Slovacia, îngrijorările sunt mari după această înfrângere, având în vedere că în Euro 2020 au câștigat primul meci, doar pentru a pierde următoarele două și a fi eliminate. Un rezultat pozitiv împotriva României în ultima etapă a grupelor ar trebui să fie suficient pentru a progresa în optimi.

  În ceea ce privește Ucraina, această victorie a fost esențială pentru a evita eliminarea timpurie. Echipa lui Rebrov trebuie să obțină un rezultat pozitiv împotriva Belgiei în ultimul meci din grupă pentru a-și asigura locul între primele două echipe din Grupa E. Serhiy Rebrov speră că echipa sa va putea să continue să arate aceeași reziliență și determinare.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri