Type to search

Stiri NBA

Kevin Durant Rămâne la Phoenix Suns: Clarificarea lui Mat Ishbia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ishbia Neagă Zvonurile de Tranzacție

  Proprietarul echipei de baschet Phoenix Suns, Mat Ishbia, a respins zvonurile despre o posibilă tranzacție a lui Kevin Durant, descriindu-le drept „ficțiune pură”. Ishbia a reacționat pe rețelele sociale la speculațiile care legau echipe precum Houston Rockets și Chicago Bulls de Durant.

  Într-o postare pe X (fost Twitter), Ishbia a subliniat că Suns și Durant sunt dedicați să lupte pentru un nou titlu în acest sezon. „Phoenix îl iubește pe Kevin Durant și Kevin Durant iubește Phoenix-ul, și ne luptăm pentru un campionat în acest an pentru că avem echipa să o facem. Trebuie să iubim noaptea draftului! Hai Suns,” a scris Ishbia pe X.

  Potrivit unor ponturi baschet dezvăluite de ESPN, Rockets ar fi interesați să-l aducă pe Durant, dar ar fi deschiși și la varianta Devin Booker, dacă acesta ar fi disponibil. Cu toate acestea, Ishbia a clarificat că aceste speculații sunt nefondate, întărind angajamentul echipei față de Durant și obiectivul lor de a câștiga un nou titlu, conform recentelor predicții baschet din NBA.

Kevin Durant Rămâne la Phoenix Suns: Clarificarea lui Mat Ishbia
Mat Ishbia

Performanțele Impresionante ale lui Durant

  Kevin Durant a fost al cincilea marcator în NBA sezonul trecut, cu o medie de 27.1 puncte pe meci. De asemenea, a avut 6.6 recuperări și 5 pase decisive pe meci, demonstrându-și valoarea într-un sezon în care a ajuns la 17 ani de la debutul său în NBA, potrivit ultimelor statistici baschet din NBA.

  Durant, care a fost selectat al doilea în draftul din 2007 de Seattle Supersonics, a jucat 83 de meciuri în sezonul regulat pentru Suns de când a fost achiziționat de la Brooklyn Nets la termenul limită de tranzacții din 2022. Tranzacția pentru Durant a implicat trimiterea unor jucători importanți și multiple selecții de draft către Nets.

  Suns au renunțat la Mikal Bridges, Jae Crowder, Cam Johnson și selecțiile de primă rundă din 2023, 2025, 2027 și 2029, plus un schimb de selecții în 2028. Durant este eligibil să semneze o prelungire pe un an în valoare de aproape 60 de milioane de dolari pentru sezonul 2026-27, consolidându-și angajamentul față de Suns.

Kevin Durant Rămâne la Phoenix Suns: Clarificarea lui Mat Ishbia
Kevin Durant
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri