Type to search

Stiri Formula 1

Red Bull vs. McLaren: Confruntare Echilibrată în Marele Premiu al Austriei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lando Norris Amenință Dominația Red Bull

  Marele Premiu al Austriei promite o luptă strânsă între Red Bull și McLaren, cu Lando Norris pregătit să conteste supremația lui Max Verstappen pe circuitul Red Bull Ring. Conform recentelor statistici Formula 1, acesta este al 11-lea eveniment al sezonului de Formula 1 și al treilea weekend cu cursa de sprint din acest an.

  Verstappen, triplu campion mondial, va încerca să-și extindă avansul de 69 de puncte față de Norris, susținut de armata sa de fani portocalii. Norris, în mașina sa de culoare „papaya”, vine după două clasări pe locul doi în Spania și Canada, curse pe care simte că le-ar fi putut câștiga.

  Circuitul de la Spielberg are cel mai scurt tur din calendar, cu Verstappen luând pole-position anul trecut. Christian Horner, șeful Red Bull, a declarat că se așteaptă ca Norris și McLaren să fie din nou rapizi, alături de Ferrari și Mercedes. „Trebuie să luptăm din greu pentru victorii în acest moment și să fim la cel mai înalt nivel ca echipă,” a spus Horner.

Red Bull vs. McLaren: Confruntare Echilibrată în Marele Premiu al Austriei
Max Verstappen

Performanțele Trecutului și Speranțele pentru Viitor

  Norris a demonstrat că poate concura la cel mai înalt nivel, obținând locuri secunde în Miami, Imola și China. La cursa din Austria de anul trecut, McLaren a adus îmbunătățiri majore, iar Norris a terminat pe locul doi de zece ori în 23 de curse. În Spania, a fost la doar 2,2 secunde în spatele lui Verstappen, iar în Canada la 3,8 secunde, curse ale căror ponturi pariuri au fost expuse online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Diferența de la Imola a fost de 0,7 secunde, iar la Miami l-a învins pe Verstappen cu 7,6 secunde. Austria și Silverstone sunt circuite favorite pentru Norris, unde a avut mereu performanțe bune. „Suntem pe o pantă ascendentă. Mașina performează extrem de bine și suntem mereu aproape de pole,” a spus Norris în Spania.

Red Bull vs. McLaren: Confruntare Echilibrată în Marele Premiu al Austriei
Lando Norris

Așteptări și Provocări pentru Echipele Concurente

  Colegul de echipă al lui Verstappen, Sergio Perez, și cel al lui Norris, Oscar Piastri, vor încerca și ei să obțină rezultate bune după prestații dezamăgitoare în Spania, unde Perez a terminat pe locul opt și Piastri pe locul șapte. Mercedes și Ferrari ar trebui să fie și ele în luptă, cu Lewis Hamilton obținând primul său podium al sezonului pentru Mercedes în Spania și Carlos Sainz de la Ferrari deținând recordul de tur la Red Bull Ring din 2020.

  Toto Wolff, șeful echipei Mercedes, a menționat că circuitul din Austria este foarte diferit de cel din Spania, cu multe viraje de viteză mică și medie, și linii drepte lungi, oferind o nouă provocare pentru mașina lor. În plus, haosul de anul trecut, cu rezultatele revizuite la cinci ore după final din cauza numeroaselor penalizări pentru depășirea limitelor pistei, nu ar trebui să mai fie o problemă, deoarece s-au adăugat benzi de pietriș la virajele 9 și 10.

Red Bull vs. McLaren: Confruntare Echilibrată în Marele Premiu al Austriei
Sergio Perez
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri