Type to search

Stiri Serie A

Juventus vs. Monza: Ultima Bătălie a Sezonului pentru Bianconeri

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Sezon Tensionat pentru Juventus

  După un sezon tumultuos, Juventus întâmpină Monza în ultimul meci al campionatului. Deși Bianconerii au câștigat Cupa Italiei și și-au asigurat locul în Liga Campionilor, campania lor de Serie A s-a încheiat însă dezamăgitor, culminând cu demiterea antrenorului Max Allegri. În urma acestui eveniment dramatic, Paolo Montero, fost jucător al clubului, a fost desemnat să stabilizeze echipa.

  Juventus se află într-o situație unică, având șansa de a evita o serie de șapte   remize consecutive, ceea ce ar fi o repetare a unei performanțe similare din 1971, potrivit ultimelor statistici fotbal din Serie A. De asemenea, echipa trebuie să evite o nouă înfrângere acasă împotriva Monza, care a învins Juventus în singura lor întâlnire anterioară pe Allianz Stadium, într-un meci ale cărui ponturi Italia au fost dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Juventus va fi lipsită de Mattia De Sciglio și Andrea Cambiaso, acesta din urmă fiind suspendat. Timothy Weah este așteptat să-l înlocuiască pe Cambiaso, în timp ce Filip Kostic și Samuel Iling-Junior concurează pentru un loc pe flancul stâng. Federico Chiesa, care a fost decisiv în ultima revenire a echipei, speră să-și îmbunătățească recordul personal de opt goluri în Serie A.

  Dusan Vlahovic, care a atins recent borna de 100 de apariții pentru Juventus, ar putea fi înlocuit de Arkadiusz Milik și Kenan Yildiz în atac, dacă Montero decide să facă schimbări pe final de sezon, așa cum sugerează anumite predicții fotbal din Italia.

Juventus vs. Monza: Ultima Bătălie a Sezonului pentru Bianconeri
Paolo Montero

Monza: Provocări și Absențe

  Pe de altă parte, Monza, care a avut un sezon dificil în al doilea lor an la nivel de elită, a fost înfrântă recent de Frosinone. Echipa lui Raffaele Palladino a înregistrat trei remize și cinci înfrângeri în ultimele opt meciuri de Serie A, dar speră să termine sezonul într-o notă pozitivă, având încă posibilitatea de a urca pe locul 11 dacă rezultatele o vor favoriza.

  Monza, care a avut dificultăți în a marca mai mult de un gol pe meci, îl va avea pe veteranul Milan Djuric în fruntea atacului. Djuric își propune să devină unul dintre puținii jucători din istoria Seriei A care marchează cel puțin cinci goluri pentru două echipe diferite în același sezon.

  Raffaele Palladino nu va putea conta pe Patrick Ciurria, Andrea Carboni și Daniel Maldini, toți fiind accidentați. Totuși, portarul Michele Di Gregorio, legat de un transfer la Juventus, ar putea reveni după ce a lipsit în înfrângerea de săptămâna trecută cu Frosinone.

Juventus vs. Monza: Ultima Bătălie a Sezonului pentru Bianconeri
Raffaele Palladino

Formații probabile

  Juventus:

Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Weah, Miretti, Locatelli, Rabiot, Iling-Junior; Chiesa, Vlahovic

  Monza:

Di Gregorio; Birindelli, Izzo, Mari, Kyriakopoulos; Bondo, Gagliardini; Colpani, Pessina, Mota; Djuric

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri