Type to search

Stiri Liga Portugal

Portimonense vs. AVS: Primul Meci al Barajului pentru Participare la Noul Sezon din Liga Portugal

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lupta pentru Rămânerea în Liga Portugal

  Portimonense primește formația din liga secundă portugheză AVS pe Estadio Municipal din Portimao în prima manșă a barajului pentru menținerea în Liga Portugal. Cu două meciuri decisive pentru a-și păstra locul în prima ligă portugheză, Portimonense se confruntă cu o provocare majoră, în timp ce AVS visează la o promovare istorică în Liga Portugal în primul lor sezon oficial.

  Portimonense a încheiat sezonul regulat pe locul 16, în ciuda unei victorii în ultima etapă împotriva Farense, când golurile lui Hildeberto Pereira, Carlinhos și Lucas Ventura au pus capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie. Totuși, remiza Boavistei cu Vizela, echipă deja retrogradată, a lăsat Portimonense în zona de baraj din cauza diferenței de goluri.

  Cu doar trei victorii din 17 meciuri acasă în sezonul 2023-24, echipa lui Paulo Sergio trebuie să valorifice avantajul terenului propriu în acest prim meci, ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de experți ponturi pariuri. Carlinhos, cu un record personal de 12 goluri în toate competițiile acestui sezon, va fi esențial pentru Portimonense în următoarele 180 de minute de fotbal, alături de extrema Helio Varela, care a marcat de șase ori.

Portimonense vs. AVS: Primul Meci al Barajului pentru Participare la Noul Sezon din Liga Portugal
Paulo Sergio

AVS: O Poveste de Succes în Plină Desfășurare

  AVS, născută din relocarea clubului Vilafranquense la Aves vara trecută, a terminat pe locul trei în liga a doua portugheză, câștigând 20 din 34 de meciuri și acumulând 64 de puncte. Deși au fost a treia cea mai bună echipă din eșalonul secund, AVS intră în baraj cu o formă nesatisfăcătoare, având doar o victorie în ultimele cinci meciuri și o serie de trei meciuri fără victorie, potrivit recentelor statistici fotbal din Liga Portugal.

  Principalul marcator al AVS, veteranul Nene, în vârstă de 40 de ani, a fost o forță de neoprit, cu 23 de goluri în 32 de apariții în liga a doua. În absența lui Filipe Relvas, eliminat în ultima etapă a sezonului regulat, Portimonense va păstra probabil o formație similară cu cea din ultima victorie, cu Varela și Ronie Carrillo în primul unsprezece. De partea cealaltă, AVS va resimți absența mijlocașului Luis Silva, suspendat pentru acest meci.

  Chiar dacă AVS este încă la începutul existenței sale ca club, echipa condusă de Jorge Costa se bazează pe experiența lui Nene pentru a-și îndeplini visul de promovare, iar Bernardo Martins și John Mercado pot aduce momente de magie pe teren.

Portimonense vs. AVS: Primul Meci al Barajului pentru Participare la Noul Sezon din Liga Portugal
Jorge Costa

Formații probabile

  Portimonense:

Nakamura; Guga, Henrique, Alemao, Costa; Fkui, Carlinhos, Ventura; Pereira, Varela, Carrillo

  AVS:

Simao; Fonseca, Correia, Clayton, Leo Alaba; Stenio, Lucca, Benny, Mercado; Akinsola, Nene

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri