Type to search

Stiri Diverse

Juventus Învinge Frosinone și Avansează în Semifinalele Cupei Italiei

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominare Absolută și Performanța lui Milik

  În ciuda lipsei unor jucători cheie, Juventus a demonstrat o formă excelentă în meciul cu Frosinone, calificându-se astfel în semifinalele Cupei Italiei. Arkadiusz Milik a fost eroul meciului, marcând un hat-trick fenomenal, în timp ce Kenan Yildiz a adăugat un gol spectaculos printr-o voleu acrobatic.

  Meciul a consemnat și cea de-a 400-a apariție a antrenorului Massimiliano Allegri pe banca tehnică a lui Juventus. Gazdele au deschis scorul devreme prin Milik, care a transformat un penalty obținut de Fabio Miretti în minutul 11.

Juventus Învinge Frosinone și Avansează în Semifinalele Cupei Italiei
Milik a reușit un hat-trick

Contraperformanța lui Frosinone și Calificarea lui Juventus

  Venind după o victorie impresionantă împotriva lui Napoli, Frosinone nu a mai reușit să repete performanța, fiind surprinsă de contraatacurile rapide ale lui Juventus. Milik a marcat al doilea gol al său prin finalizarea unei acțiuni personale, iar apoi a completat hat-trick-ul profitând de o eroare a adversarilor. 

  Deși un alt gol al lui Milik a fost anulat pentru offside, Yildiz a închis tabela cu un gol spectaculos. Juventus, cu această victorie, se pregătește pentru un duel în semifinale împotriva echipei Lazio, meci ale cărui ponturi fotbal vor fi elaborate curând de experții pariurilor sportive.

Juventus Învinge Frosinone și Avansează în Semifinalele Cupei Italiei
Kenan Yildiz
Taguri

Lasa un comentariu