Type to search

Stiri Diverse

Barcelona în Finala Supercupei Spaniei După o Victorie Împotriva lui Osasuna

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominare Fără Strălucire și Descătușarea Prin Lewandowski

  În prima repriză a meciului semifinalei Supercupei Spaniole, Barcelona a dominat posesia, dar a avut dificultăți în a-și crea oportunități de gol semnificative. Jocul a fost lipsit de dinamism, cu Barca având puține idei și prea puține amenințări la poarta lui Osasuna.

  Robert Lewandowski a avut câteva șanse, dar a fost nevoie de o pasă decisivă de la Ilkay Gundogan în minutul 59 pentru a deschide scorul. Golul a fost validat de VAR, în ciuda protestelor jucătorilor de la Osasuna, care au susținut că a fost comis un fault de către Andreas Christensen.

Barcelona în Finala Supercupei Spaniei După o Victorie Împotriva lui Osasuna
Robert Lewandowski

Impulsul lui Joao Felix și Setarea Scenei pentru El Clasico

  După golul lui Lewandowski, Xavi l-a introdus pe Joao Felix, care a adăugat impetuozitatea necesară atacului Barcelonei. Acesta a creat oportunități și a pasat decisiv la golul lui Lamine Yamal, consolidând victoria echipei sale și calificarea în finala ale cărei ponturi bune vor fi dezvăluite curând de experții pariurilor sportive. 

  Barcelona se pregătește acum pentru finala Super Cupei Spaniole împotriva rivalilor de la Real Madrid. Xavi subliniază importanța câștigării finalei și nu a jucării acesteia, exprimând speranța ca finala să se încheie favorabil pentru Barcelona, așa cum s-a întâmplat și în anul precedent.

Barcelona în Finala Supercupei Spaniei După o Victorie Împotriva lui Osasuna
Yamal și Joao Felix, artizanii golului al doilea
Taguri

Lasa un comentariu