Type to search

Stiri Euro 2024

Italia Vizează Trofeul la Euro 2024: Redobândirea Gloriei Pierdute

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Misiune Istorică pentru Italia la Euro 2024

  După dezamăgirea ratării calificării la Cupa Mondială 2022, Italia se pregătește să scrie din nou istorie la Euro 2024. În ciuda faptului că specialiștii în ponturi pariuri sportive nu le oferă mari șanse, Azzurri au demonstrat deja că pot depăși așteptările. La Euro 2020, Italia a fost cotată cu doar 7.6% șanse de a câștiga, dar au triumfat pe Wembley împotriva Angliei. De asemenea, amintirile victoriei din 2006 în Germania, unde au câștigat Cupa Mondială, adaugă un plus de încredere pentru „squadea azzura”.

  Italia se poate alătura Germaniei ca echipa de forbal masculin cu cele mai multe titluri majore câștigate de națiuni europene, având în prezent șase trofee (4 Cupe Mondiale, 2 Campionate Europene), față de cele șapte ale Germaniei (4 titluri mondiale, 3 europene). Această realitate a recentelor statistici fotbal eoropene creează un cadru motivațional puternic pentru echipa condusă în prezent de Luciano Spalletti.

Italia Vizează Trofeul la Euro 2024: Redobândirea Gloriei Pierdute
Roberto Mancini

Evoluția Sub Conducerea lui Mancini

  Roberto Mancini a fost adus pentru a revoluționa fotbalul italian, punând accent pe dezvoltarea tinerelor talente. Sub conducerea sa, jucători ca Nicolo Barella, Giovanni Di Lorenzo și Alessandro Bastoni au devenit piloni de bază pentru echipă. Mancini a promovat și alți jucători precum Gianluigi Donnarumma și Federico Chiesa, care au avut cariere impresionante sub îndrumarea sa.

  În timpul lui Mancini, Italia a avut o serie de 37 de meciuri fără înfrângere, un record remarcabil. Totuși, eșecul de a se califica la Cupa Mondială 2022 a marcat sfârșitul mandatului său, iar Spalletti a preluat comanda cu speranța de a restaura gloria echipei, conform numeroaselor predicții fotbal din Italia.

Italia Vizează Trofeul la Euro 2024: Redobândirea Gloriei Pierdute
Luciano Spaletti

Tactica și Filosofia lui Spalletti

  Luciano Spalletti, la primul său turneu internațional major ca manager, aduce o filosofie de joc bazată pe posesie și presing înalt. Sub conducerea sa, Napoli a avut cea mai bună performanță ofensivă și defensivă în Serie A 2022-23, dominând jocul prin posesie și recuperări rapide. Spalletti pune accent și pe situațiile de fază fixă, aspect ce poate fi decisiv în turneele eliminatorii.

  Printre jucătorii cheie aduși de Spalletti se numără Raoul Bellanova și Andrea Cambiaso, ambii cu performanțe remarcabile în Serie A. Spalletti își dorește să reintegreze spiritul „Azzurro” prin rememorarea istoriei glorioase a echipei, invitând legendele fotbalului italian să inspire noua generație.

Italia Vizează Trofeul la Euro 2024: Redobândirea Gloriei Pierdute
Raoul Bellanova

Jucători Cheie și Așteptări pentru Euro 2024

  Jucători precum Jorginho, Barella și Chiesa sunt așteptați să joace roluri cruciale la Euro 2024. Jorginho dorește să răscumpere penalty-urile ratate care au costat Italia calificarea la Cupa Mondială 2022, iar Barella și Chiesa, eroii de la Euro 2020, sunt pregătiți să realizeze noi performanțe în apropiatele meciuri din Germania, ale căror ponturi Euro 2024 vor fi publicate online de specialiștii din domeniu.

  Tineri talentați precum Riccardo Calafiori și Gianluca Scamacca sunt pregătiți pentru prima lor experiență majoră, ambii având performanțe notabile în campionatul intern și competițiile europene. Italia nu este printre favorite, dar cu o echipă reînnoită și determinată, surprizele nu sunt excluse.

Italia Vizează Trofeul la Euro 2024: Redobândirea Gloriei Pierdute
Gianluca Scamacca
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri