Type to search

Stiri Euro 2024

Ronaldo la Ultima Sa Performanță? Portugalia și Ambițiile Sale la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Portugalia: Performanță Perfectă în Calificări

  Portugalia a obținut un record perfect în calificările pentru Euro 2024, câștigând toate cele 10 meciuri. Echipa are un lot plin de talente de clasă mondială care joacă la cluburi de elită din Europa. În ciuda acestei multitudini de stele, un nume domină încă discuțiile despre Seleção: Cristiano Ronaldo.

  La vârsta de 39 de ani, Ronaldo se pregătește pentru ceea ce ar putea fi ultimul său turneu internațional, alimentând speculațiile despre rolul său în echipă. Sub conducerea lui Roberto Martinez, numărul de minute jucate de Ronaldo în calificări arată că veteranul va avea un rol crucial la turneul ale cărui meciuri vor fi însoțite de ponturi Euro 2024, elaborate de experți ponturi pariuri.

  Ronaldo a început nouă din cele zece meciuri de calificare, marcând zece goluri, cele mai multe dintre jucătorii Portugaliei. Doar Bruno Fernandes și Rúben Dias au avut mai multe minute pe teren decât Ronaldo. Performanța sa constantă în fața porții a fost esențială pentru succesul echipei, chiar dacă adversarii nu au fost printre cei mai puternici din Europa.

Ronaldo la Ultima Sa Performanță? Portugalia și Ambițiile Sale la Euro 2024

Schimbarea de Strategie Sub Martinez

  Numirea lui Roberto Martinez ca selecționer al Portugaliei a marcat o schimbare necesară. După succesele de la Euro 2016 și Liga Națiunilor UEFA în 2019 sub Fernando Santos, echipa avea nevoie de o nouă direcție. Martinez a adus un stil mai ofensiv și mai dinamic, permițând jucătorilor să-și etaleze adevăratul potențial. Întrebarea majoră a fost cum va gestiona antrenorul portughez situația lui Ronaldo: va reduce minutele acestuia sau va conta pe experiența sa vastă?

  Potrivit ultimelor statistici fotbal europene, Ronaldo a avut o medie de 36,9 atingeri ale balonului pe meci în meciurile din grupa de calificare, semnificativ mai puține decât în trecut. Cu toate acestea, a încercat 46 de șuturi, cele mai multe din echipă, marcând zece goluri. Martinez a reușit să echilibreze utilizarea lui Ronaldo, bazându-se pe instinctele sale excepționale de finalizare și experiența vastă, mai degrabă decât pe implicarea constantă în construcția jocului.

Ronaldo la Ultima Sa Performanță? Portugalia și Ambițiile Sale la Euro 2024
Roberto Martinez

Evoluțiile Cluburilor și Impactul Asupra Selecției

  În sezonul 2023-24, jucătorii portughezi nu au avut performanțe strălucite la nivel de club, Gonçalo Ramos fiind cel mai bun marcator cu 11 goluri pentru Paris Saint-Germain. Această problrmă a făcut dificilă înlocuirea lui Ronaldo cu un atacant mai tânăr și dinamic, lăsându-l pe veteranul de la Al-Nassr ca opțiune principală pentru atacul Portugaliei.

  Deși prolific la Liverpool, Diogo Jota a avut probleme constante datorate accidentărilor, limitând astfel opțiunile lui Martínez. În ciuda criticilor asupra performanțelor din liga saudită, Ronaldo a demonstrat că rămâne un golgheter de elită, terminând sezonul cu 35 de goluri în 31 de meciuri.

Ronaldo la Ultima Sa Performanță? Portugalia și Ambițiile Sale la Euro 2024
Diogo Jota

Așteptări la Euro 2024

  Cristiano Ronaldo va spera să continue tradiția sa de golgheter la Campionatele Europene, unde este deja cel mai bun marcator din istorie cu 14 goluri. În 2016, a fost nevoit să părăsească finala împotriva Franței din cauza unei accidentări, dar acum speră să joace un rol central în ceea ce ar putea fi ultima sa performanță majoră internațională.

  Cu un lot talentat și un stil de joc revigorat, Portugalia are șanse reale de a câștiga din nou trofeul, conform recentelor predicții fotbal europene Rămâne de văzut dacă Ronaldo va reuși să își încheie cariera internațională în glorie, contribuind decisiv la succesul echipei sale în Germania.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri