Type to search

Stiri Euro 2024

Belgia și Ultima Șansă pentru Generația Sa de Aur la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Belgia: O Echipă Experimentată, dar Îmbătrânită

liderul clasamentului FIFA, obținând victorii importante împotriva Braziliei și Portugaliei. De-a lungul anilor, Belgia a avut jucători de clasă mondială precum Eden Hazard, Kevin De Bruyne și Romelu Lukaku.

  În ciuda acestor talente fotbalistice confirmate, Belgia nu a reușit să câștige titluri majore. La Euro 2024, mulți dintre acești jucători se apropie de finalul carierei. Hazard s-a retras, Toby Alderweireld nu a fost convocat, iar portarul Thibaut Courtois nu va participa la turneul din Germania din cauza unor neînțelegeri cu selecționerul Domenico Tedesco. Totuși, jucători importanți precum Lukaku, De Bruyne și Jan Vertonghen vor fi prezenți la meciurile ale căror ponturi Euro 2024 vor fi dezvăluite de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Romelu Lukaku, cel mai bun marcator în calificările pentru Euro 2024, vine după un sezon excelent la Roma, unde a marcat 13 goluri în Serie A, conform recentelor statistici fotbal italiene. Cu 85 de goluri înscrise pentru naționala Belgiei, Lukaku este o amenințare constantă pentru orice apărare adversă. Kevin De Bruyne, proaspăt câștigător al celui de-al șaselea titlu în Premier League, și-a consolidat statutul de unul dintre cei mai buni mijlocași din lume. Deși a fost accidentat în prima parte a sezonului, De Bruyne a reușit să aibă o medie de o pasă decisivă la fiecare 103 minute. Totuși, la nivel internațional, De Bruyne nu a avut același impact, nereușind să contribuie decisiv la ultimul Campionat Mondial din Qatar.

Belgia și Ultima Șansă pentru Generația Sa de Aur la Euro 2024
Kevin De Bruyne

Ultima Șansă pentru Generația de Aur

  Pe lângă jucătorii experimentați, Belgia va conta și pe tineri talentați precum Jeremy Doku de la Manchester City și Johan Bakayoko de la PSV Eindhoven. Ambii jucători sunt cunoscuți pentru viteza și abilitățile lor de dribling. Doku și Bakayoko au impresionat în Premier League și Eredivisie, dar și în UEFA Champions League, unde au avut contribuții semnificative în fazele ofensive. Doku a fost al cincilea la implicări în secvențele ofensive, iar Bakayoko al patrulea, depășindu-l chiar și pe Kylian Mbappe.

  Generația de Aur a Belgiei are probabil ultima șansă de a câștiga un titlu internațional major la Euro 2024. Cu jucători precum Lukaku și De Bruyne în prim-plan și tineri talentați care vin din urmă, echipa are potențialul de a se lupta pentru trofeu, așa cum arată unele predicții fotbal europene. Deși mulți dintre jucătorii de top se apropie de finalul carierei, combinația de experiență și tinerețe poate fi cheia succesului Belgiei la turneul din Germania.

Belgia și Ultima Șansă pentru Generația Sa de Aur la Euro 2024
Romelu Lukaku
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri