Type to search

Stiri Euro 2024

Anglia Pregătită pentru Euro 2024: Impulsuri Cruciale pentru Echipa lui Southgate

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Revenirea Starurilor: Bellingham, Saka și Shaw

  Gareth Southgate, antrenorul Angliei, a primit vești excelente privind starea de sănătate a jucătorilor săi cheie, cu doar câteva zile înainte de meciul de deschidere împotriva Serbiei la Euro 2024. După o perioadă de pregătire cu rezultate mixte, care a inclus o victorie cu 3-0 împotriva Bosniei-Herțegovina și o înfrângere surprinzătoare pe Wembley, 0-1 în fața Islandei, Anglia se pregătește intens la baza de antrenament din orașul Jena, confirmând recentele predicții fotbal care o dau drept una din favoritele la titlu.

  Jucători importanți precum Jude Bellingham, Bukayo Saka și Luke Shaw au revenit la antrenamente, oferind un impuls moral echipei. Saka, care a avut probleme fizice în timpul sezonului intern, pare să fie gata să înceapă meciul contra Serbiei, iar Bellingham, după un sezon de succes cu Real Madrid, este și el apt de joc. Shaw, însă, este puțin probabil să joace în primul meci, fiind în recuperare după o accidentare musculară suferită în februarie.

Anglia Pregătită pentru Euro 2024: Impulsuri Cruciale pentru Echipa lui Southgate
Jude Bellingham

Forma Angliei și Așteptările pentru Meciul de Deschidere

  Toți jucătorii Angliei au fost prezenți la antrenamentul de marți, inclusiv Lewis Dunk, John Stones și Marc Guehi, care au ratat ultimul amical din cauza unor accidentări minore. Aceste reveniri sunt esențiale pentru Southgate, care acum poate conta pe un lot complet pentru confruntarea cu Serbia, ale cărei ponturi Euro 2024 vor fi disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Southgate are la dispoziție o echipă puternică, iar echipa de start ar trebui să fie relativ ușor de stabilit. Jordan Pickford va fi titular în poartă, iar Harry Kane va conduce atacul. În apărare, Stones și Guehi vor fi în cntrul defensivei, iar Kyle Walker și Kieran Trippier vor ocupa flancurile laterale. La mijlocul terenului, Trent Alexander-Arnold va juca alături de Declan Rice, cu Bellingham în fața lor. În atac, Phil Foden este așteptat să joace pe partea stângă, iar Saka va reveni pe dreapta, în timp ce Cole Palmer va rămâne o opțiune de rezervă.

Anglia Pregătită pentru Euro 2024: Impulsuri Cruciale pentru Echipa lui Southgate
Phil Foden
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri