Type to search

Stiri Serie A

Inter Milano Obține O Victorie Remarcabilă cu AS Roma: 4-2 în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

Primă Repriză Dominată de AS Roma

  AS Roma începe puternic și aproape deschide scorul prin Stephan El Shaarawy încă din primul minut, dar șutul său din apropierea porții adverse este respins de portarul lui Inter, Yann Sommer, într-un meci ale cărui ponturi Serie A au fost dezvăluite online de experți în ponturi pariuri sportive.

  În replică, Francesco Acerbi de la Inter înscrie cu o lovitură de cap bine plasată în minutul 17 dintr-un corner executat de Romelu Lukaku, iar după o analiză îndelungată VAR pentru verificarea unui ofsaid, golul este validat.

  Ulterior, Inter Milano primește două goluri marcate de Gianluca Mancini (min.28) și El Shaarawy (min.44), ambele din pasele decisive ale aceluiași excelent Lorenzo Pellegrini.

Inter Milano Obține O Victorie Remarcabilă cu AS Roma: 4-2 în Serie A
Thuram egalează, 2-2

Repriză Secundă Aparținând Clar lui Inter Milano

  În timp ce AS Roma continuă să preseze după pauză, Inter răspunde cu determinare, iar Marcus Thuram restabilește echilibrul în minutul patru al reprizei secunde cu un șut precis, conform majorității ultimelor predicții fotbal ale experților din domeniu.

  Eforturile lui AS Roma de a reveni la conducere sunt zădărnicite în minutul 56 de o eroare nefericită, când Angelino își introduce mingea în propria poartă sub pressing-ul lui Allesandro Bastoni, jucător care închide tabela cu un gol marcat în prelungirile meciului, consemnând în noile statistici fotbal din Serie A victoria clară a oaspeților cu 4-2. 

  Inter Milano își consolidează poziția de lider în clasament și se pregătește pentru meciurile viitoare, inclusiv cele din Liga Campionilor. AS Roma trebuie să revină și să învețe din înfrângere pentru a-și menține speranțele de clasare pe un loc calificabil în cupele europene.

Inter Milano Obține O Victorie Remarcabilă cu AS Roma: 4-2 în Serie A
Bastoni stabilește scorul final, Roma - Inter 2-4
Taguri

Lasa un comentariu