Type to search

Stiri Serie A

Încleștarea Giganților în Serie A: Roma vs. Juventus

Avatar of Xpert Bet
Share

Roma: În Căutarea Locurilor pentru Liga Campionilor

  După o înfrângere suferită la mijlocul săptămânii în fața lui Bayer Leverkusen pe propriul teren, Roma se concentrează acum pe menținerea locului în primele cinci echipe din Serie A. Ei își propun să obțină o clasare în top cinci, asigurându-și astfel prezența în Liga Campionilor pentru sezonul următor, conform recentelor predicții fotbal din Italia.

  Roma, sub îndrumarea lui Daniele De Rossi, au demonstrat un spirit de luptă în ultimele minute ale meciurilor, reușind să înscrie mai multe goluri (20) decât orice altă echipă din Serie A în ultimul sfert de oră al partidelor din acest sezon. Cu toate acestea, o înfrângere în fața lui Juventus ar putea să-i afecteze șansele de a-și atinge obiectivul.

Încleștarea Giganților în Serie A: Roma vs. Juventus
Daniele De Rossi

Juventus: Lupta pentru Păstrarea Identității

  Deși într-o poziție mai stabilă în clasament decât Roma, Juventus se luptă să-și regăsească forma bună și identitatea în acest sezon. Cu un număr ridicat de remize în ultimele etape, echipa lui Max Allegri are nevoie de o victorie pentru a-și consolida locul în primele patru echipe din Serie A și pentru a evita o coborâre în clasament. În tur, Juventus a învins Roma cu 1-0.

  Allegri se bazează pe atacanții săi de top, precum Paulo Dybala și Dusan Vlahovic, pentru a asigura golurile necesare pentru o victorie împotriva lui Roma, în acest meci ale cărui ponturi Italia sunt vizibile online datorită celor mai pricepuți experți ponturi pariuri. Cu Alex Sandro indisponibil din cauza unei accidentări, Juventus va trebui să facă față unei echipe gazdă puternică și determinată.

Încleștarea Giganților în Serie A: Roma vs. Juventus
Max Allegri

Formații probabile

  Roma:

Svilar; Celik, Mancini, Ndicka, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

  Juventus:

Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

Taguri