Type to search

Stiri Bundesliga

Eintracht Frankfurt vs. Bayer Leverkusen: Duelul Păstrării Invincibilității în Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share

Eintracht Frankfurt: Apărarea Locului Destinat Participării în Europa League

  Eintracht Frankfurt găzduiește campioana Bayer Leverkusen într-un meci crucial din Bundesliga. Cu Europa League în vizor, gazdele își propun să pună capăt invincibilității lui Leverkusen și să-și apere poziția în top șase în clasamentul ligii germane, potrivit ultimelor predicții fotbal din Germania.

  Sub comanda lui Dino Toppmoller, Eintracht Frankfurt vine după rezultate solide acasă și speră să-și continue forma bună pe teren propriu. Cu toate că adversarul este o forță formidabilă, Frankfurt se bazează pe susținerea fanilor și pe rezultatele bune recente pentru a obține un rezultat pozitiv într-un meci ale cărui ponturi Bundesliga sunt dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Eintracht Frankfurt vs. Bayer Leverkusen: Duelul Păstrării Invincibilității în Bundesliga
Dino Toppmoller

Bayer Leverkusen: Încercarea de a Continua Invincibilitatea

  Bayer Leverkusen călătorește la Frankfurt cu gândul de a-și menține seria de meciuri fără înfrângere în Bundesliga. Conduși de Xabi Alonso, oaspeții sunt hotărâți să-și continue forma solidă și să rămână neînvinși în campionat pentru a egala un record european deținut de Benfica Lisabona, 48 de meciuri fără înfrângere în perioada decembrie 1963 – februarie 1965. În tur, Leverrkusen a învins Eintracht cu 3-0.

  Leverkusen se bazează pe rezultatele bune și pe efortul colectiv pentru a obține victorii, inclusiv cea recentă obținută împotriva Romei pe Olimpico în Europa League.Cu o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere, oaspeții sunt favoriți, dar trebuie să-și păstreze concentrarea pentru a face față unei echipe Eintracht Frankfurt capabilă de surprize precum victoria împotriva lui Bayern Munchen.

Eintracht Frankfurt vs. Bayer Leverkusen: Duelul Păstrării Invincibilității în Bundesliga
Xabi Alonso

Formații probabile

  Eintracht Frankfurt:

Trapp; Tuta, Koch, Pacho; Buta, Larsson, Skhiri, Dina Ebimbe; Marmoush, Gotze; Ekitike

  Bayer Leverkusen:

Hradecky; Kossounou, Tah, Hincapie; Tella, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Hofmann, Adli; Schick

Taguri