Type to search

Stiri Liga Portugal

Lupta pentru Ascensiune în Clasament Continuă în Liga Portugal: Famalicao vs. Benfica

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Famalicao: Sperând la Victorie

  Famalicao speră să pună capăt seriei de patru meciuri fără victorie în acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt divulgate online de experți ponturi pariuri. Ei se întorc acasă după o înfrângere la Estoril și sunt determinați să obțină cele trei puncte pentru a-și menține șansele de a termina în partea superioară a clasamentului.

  Famalicao are un istoric bun pe teren propriu și speră să profite de acest avantaj. Cu toate că au întâmpinat dificultăți în ultimele meciuri din deplasare, echipa condusă de Armando Evangelista este neînvinsă în cinci din ultimele șase meciuri de pe teren propriu și își dorește să își continue forma bună pe Estadio Municipal de Famalicao.

Lupta pentru Ascensiune în Clasament Continuă în Liga Portugal: Famalicao vs. Benfica
Armando Evangelista

Benfica: În Căutarea Titlului

  Benfica își menține speranțele pentru titlul din Liga Portugal și vine după o victorie solidă împotriva lui Sporting Braga. Cu un atac puternic și o apărare stabilă, oaspeții sunt hotărâți să continue seria lor bună și să se apropie de liderul Sporting Lisabona. În tur, Benfica a învins Famalicao cu 3-0.

  Benfica este o forță formidabilă în campionat și speră să își continue forma bună împotriva lui Famalicao. Cu un atac condus de Marcos Leonardo și o apărare solidă condusă de Nicolas Otamendi, oaspeții sunt favoriții în acest meci, conform recentelor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În cazul în care Benfica nu învinge, Sporting Lisabona va cîștiga titlul Liga Portugal cu două etape înainte de final.

Lupta pentru Ascensiune în Clasament Continuă în Liga Portugal: Famalicao vs. Benfica
Roger Schmidt

Formații probabile

  Famalicao:

Junior, Nathan, Riccieli, Mihaj, Moura; Youssouf, Topic; Rodriguez, Aranda, Chiquinho; Cadiz

  Benfica:

Trubin, Morato, A Silva, Otamendi, Aursnes; Luis, Mario; Di Maria, R Silva, Neres; Cabral

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri