Type to search

Stiri Serie A

În Așteptarea Noului Sezon Serie A: Dybala în Expectativă, Milan în Căutare de Atacanți

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Paulo Dybala, în Vizorul lui Manchester United

  Paulo Dybala, atacantul argentinian de 30 de ani, are încă 12 luni rămase din contractul său cu AS Roma, care include o clauză de reziliere de 12 milioane de euro activă în primele două săptămâni din iulie. Această clauză deschide ușa echipelor din Serie A interesate în fereastra de transferuri din vară.

  În prezent, Dybala așteaptă un telefon de la Roma pentru a discuta despre un nou contract, cu așteptarea ca acesta să vină odată ce pregătirile pentru pre-sezon încep luna viitoare. Directorul general al clubului, Lina Souloukou, și directorul sportiv, Florent Ghisolfi, își analizează opțiunile pe măsură ce piața de transferuri se apropie în Serie A.

  Recentele predicții fotbal din Argentina sugerează că Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, dorește să îl aducă pe Dybala la echipa sa în această vară, fiind conștient de clauza sa de reziliere accesibilă. Dybala câștigă în prezent aproximativ 6,5 milioane de euro net pe sezon, plus bonusuri. Deși Premier League este o opțiune intrigantă pentru argentinian, acesta nu a dat semne că ar dori să plece de la Roma și ar fi deschis să semneze un nou contract în capitala italiană.

În Așteptarea Noului Sezon Serie A: Dybala în Expectativă, Milan în Căutare de Atacanți
Dybala a fost un jucător crucial pentru Roma în sezonul trecut

Milan, în Căutarea Unui Nou Atacant

  AC Milan nu vrea să fie prinsă pe picior greșit și ia în considerare serios accelerarea unui acord pentru atacantul lui VfB Stuttgart, Serhou Guirassy, pentru a-și asigura un nou vârf de atac. Rossonerii au petrecut săptămâni întregi încercând să stabilească un acord pentru starul de la Bologna, Joshua Zirkzee, fiind dispuși să plătească clauza sa de reziliere de 40 de milioane de euro.

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de presa italiană, negocierile s-au blocat din cauza celor 15 milioane de euro cerute de agentul său, Kia Joorabchian pentru comisioane, o sumă pe care Milan nu este dispusă să o plătească. Milan a identificat deja mai mulți candidați posibili, inclusiv pe Armando Broja de la Chelsea, dar lucrurile au încetinit din cauza Campionatului European. Clubul speră să aibă un nou atacant în lot înainte de pregătirile pentru pre-sezon în Serie A.

  Conform publicației italiene Corriere dello Sport, Guirassy este singurul țel serios al Milanului care ar putea fi semnat rapid pentru a-și întări linia de atac. Atacantul de 28 de ani din Guineea are o clauză de reziliere de 17,5 milioane de euro la Stuttgart și, potrivit ultimelor statistici fotbal germane, a marcat 30 de goluri și a oferit trei pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în acest sezon. Milan va trebui să navigheze prin diverse taxe suplimentare, inclusiv comisioane, dar acest acord ar fi mai ieftin decât cel pentru Zirkzee.

În Așteptarea Noului Sezon Serie A: Dybala în Expectativă, Milan în Căutare de Atacanți
Serhou Guirassy, principala țintă a lui AC Milan
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri