Type to search

Stiri NHL

Florida Panthers Triumfă în Stanley Cup: Victorie Istorică după Un Game 7 Dramatic

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Un Vis Devenit Realitate: Performanța Echipei Florida Panthers

  Florida Panthers au câștigat Stanley Cup pentru prima dată în istoria lor, după ce au învins Edmonton Oilers cu 2-1 în Game 7. Victoria a venit după trei înfrângeri consecutive care au prelungit seria, ducând la un meci decisiv la Sunrise, Florida, ale cărui ponturi hochei au fost dezvăluite de excelenți specialiști ponturi pariuri.

  Carter Verhaeghe a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru golul câștigător al lui Sam Reinhart în perioada a doua. Portarul Sergei Bobrovsky a făcut 23 de salvări, inclusiv una crucială în ultimele șapte minute ale jocului. „Am visat toată viața la asta, și iată-ne aici,” a spus Bobrovsky. „Nu-mi vine să cred.”

  Aaron Ekblad, apărătorul Panthers, a adăugat: „Este incredibil. Este uimitor. Acesta este cel mai frumos moment al vieții mele de până acum. Nimic nu-l întrece.” Echipa din Florida a dominat prima parte a meciului, iar golul decisiv al lui Reinhart a venit la 15:11 în cadrul perioadei a doua, consolidând poziția echipei pentru victorie.

Florida Panthers Triumfă în Stanley Cup: Victorie Istorică după Un Game 7 Dramatic
Carter Verhaeghe (dreapta) a deschis scorul și a dat pasa decisivă la golul victoriei

Edmonton Oilers: Aproape de Glorie, dar Fără Succes

  Edmonton Oilers, conduși de căpitanul Connor McDavid, au căutat să devină a doua echipă din istoria NHL care câștigă finala după ce a fost condusă cu 3-0. Mattias Janmark a marcat pentru Oilers, iar portarul Stuart Skinner a realizat 19 salvări. Cu toate acestea, McDavid, care a fost desemnat cel mai valoros jucător al play-off-urilor, a fost ținut fără puncte în ultimele două jocuri.

  „Știam că va fi un meci strâns, Game 7 pentru Cupă,” a spus McDavid. „Eram la un pas de a prelua conducerea cu 2-1 chiar înainte ca ei să o facă. Este greu.” Leon Draisaitl, alt jucător cheie de la Oilers, a declarat: „Este sfâșietor. Am fost chiar acolo.”

Florida Panthers Triumfă în Stanley Cup: Victorie Istorică după Un Game 7 Dramatic
Connor McDavid

O Victorie Meritată după Un Parcurs Dificil

  Victoria Floridei a venit la un an după ce au pierdut în finala cu Las Vegas Golden Knights. Antrenorul Paul Maurice, care a câștigat prima sa Cupă Stanley, a declarat: „Nu este ceea ce mi-am imaginat. Este mult mai bine.” Sam Reinhart a adăugat: „Cele mai grele 12 zile din viața noastră, sincer. Au pus presiune. Toată cinstea lor, au făcut să fie atât de greu pe cât ar trebui să fie pentru a câștiga Stanley Cup.”

  Victoria celor de la Panthers, după ce au risipit un avantaj de 3-0, adaugă un element special succesului lor. Oilers devin doar a doua echipă din istorie care forțează un Game 7 după ce au fost conduși cu 3-0 în finală, dar fără a reuși să câștige. Această finală marchează 31 de ani de când o echipă canadiană a câștigat ultima dată Stanley Cup, Montreal Canadiens fiind ultimul club de hochei care a reușit acest lucru în 1993, potrivit ultimelor statistici hochei din NHL.

Florida Panthers Triumfă în Stanley Cup: Victorie Istorică după Un Game 7 Dramatic
Sam Reinhart
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri