Type to search

Stiri Serie A

Hellas Verona Vizează Securizarea Statutului în Serie A într-un Meci Crucial cu Salernitana

Avatar of Xpert Bet
Share

Hellas Verona și Lupta pentru Supraviețuire

  Hellas Verona călătorește luni seara pentru a întâlni pe Salernitana, echipă aflată pe ultima poziție a clasamentului Serie A, într-un meci crucial pentru a-și asigura statutul în prima ligă italiană. În contrast, gazdele, Salernitana, joacă doar pentru mândrie, matematic fiind deja retrogradată.

  Săptămâna trecută, Salernitana a fost la un pas de a provoca o mare surpriză împotriva lui Juventus dar a remizat în final, după golul lui Adrien Rabiot (min.91), într-un meci ale cărui ponturi Italia au fost publicate online de experți ponturi pariuri. Niccolo Pierozzi a marcat pentru gazde cu trei minute înainte de pauză, oferindu-le speranțe pentru o victorie, dar rezultatul a avut puțină importanță, retrogradarea fiind deja confirmată pentru echipa lui Stefano Colantuono încă din aprilie.

  În prezent, Salernitana se află la 13 puncte distanță de locul 19, ocupat de Sassuolo, iar ultima lor victorie în Serie A a fost chiar împotriva Veronei, în decembrie. O victorie luni ar însemna că gazdele reușesc să câștige ambele meciuri împotriva unei echipe din prima ligă pentru doar a doua oară în istoria lor, după ce au realizat acest lucru împotriva Veneției în sezonul 2021-22.

Hellas Verona Vizează Securizarea Statutului în Serie A într-un Meci Crucial cu Salernitana
Stefano Colantuono

Provocările și Speranțele Veronei

  Pentru Verona, speranțele de supraviețuire au fost afectate în ultimul meci, pierzând cu 2-1 în fața lui Torino, ceea ce a marcat a doua înfrângere în ultimele trei meciuri. Potrivit recentelor statistici fotbal din Serie A, oaspeții au acumulat 14 puncte din 30 posibile de la începutul lunii martie, ceea ce i-a ajutat să iasă din zona retrogradării, însă echipa condusă de Marco Baroni se află încă într-o poziție precară, cu doar două puncte în fața locului 18 ocupat de Empoli.

  Verona speră să continue trendul ultimelor nouă meciuri, în care nu au repetat niciodată același rezultat. Cu toate acestea, istoria lor împotriva Salernitanei nu este favorabilă, neavând nicio victorie în precedentele două meciuri în deplasare împotriva acestei echipe. Dacă vor pierde luni, va fi pentru prima dată când pierd două meciuri consecutive de la înfrângerile împotriva Salernitanei și a campioanei Inter Milano, între decembrie și ianuarie.

  Salernitana se confruntă cu absențe notabile, inclusiv Giulio Maggiore și portarul Guillermo Ochoa, ambii accidentați. Jerome Boateng și Norbert Gyomber sunt incerti, în timp ce Iron Gomis și Antonio Candreva ar putea să rateze meciul din cauza problemelor fizice. Pe de altă parte, Verona va fi fără Thomas Henry, suspendat după cartonașul roșu primit împotriva lui Torino, și Juan Cruz, accidentat la coapsă.

Hellas Verona Vizează Securizarea Statutului în Serie A într-un Meci Crucial cu Salernitana
Marco Baroni

Formații probabile

  Salernitana:

Fiorillo; Pierozzi, Fazio, Pirola; Zanoli, Sambia, Coulibaly, Basic; Vignato, Tchaouna; Ikwuemesi

  Hellas Verona:

Montipo; Centonze, Coppola, Magnani, Cabal; Dawidowicz, Duda; Noslin, Serdar, Lazovic; Bonazzol

Taguri