Type to search

Stiri Diverse

Hacken vs. Malmo: Bătălia Giganților din Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share

Hacken, în Căutarea Redresării după Un Start Ezitant

  Runda a 10-a din Allsvenskan aduce un duel de foc între Hacken și Malmo, luni seară, pe Bravida Arena. Gazdele se află pe locul patru, cu 16 puncte acumulate în primele nouă meciuri, în timp ce oaspeții conduc clasamentul cu 24 de puncte, conform recentelor statistici fotbal din Suedia. Hacken a continuat startul nesigur în sezonul de ligă 2024, suferind a treia înfrângere din primele nouă meciuri, fiind învinși cu 3-0 de Halmstad în deplasare.

  Hacken a dominat jocul cu o posesie de 70% și au expediat 31 de șuturi spre poartă, dintre care șapte pe spațiul porții, dar nu au reușit să înscrie. În schimb, Halmstad a avut doar trei șuturi pe poartă și a marcat la fiecare ocazie într-un meci ale cărui ponturi bune au fost dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Sub conducerea tehnicianului norvegian Paco Johansen, care l-a înlocuit pe Per-Mathias Hogmo în intersezon, Hacken se află deja la opt puncte în spatele liderilor de ligă, cu mai puțin de o treime din campionat parcursă. Pentru a putea concura pentru onoruri în acest sezon, noul antrenor trebuie să găsească o soluție pentru a întări apărarea, echipa sa primind deja 14 goluri, cu unul mai mult decât echipa de pe ultimul loc, Vasteras.

Hacken a început sezonul cu câțiva jucători accidentați și probabil va intra în acest meci fără patru jucători, inclusiv Ishaq Abdulrazak, care se va întoarce la Anderlecht la sfârșitul lunii iunie. Isak Brusberg este accidentat la inghinali și va lipsi o perioadă mai lungă, iar Jeremy Agbonifo este încă în recuperare după o accidentare la coapsă. Nikola Zecevic a suferit o accidentare devreme în campionat și este incert pentru acest meci.

Hacken vs. Malmo: Bătălia Giganților din Allsvenskan
Paco Johansen

Malmo, Lider Indiscutabil al Sezonului, Vrea Revanșa

  Malmo simte că forma excelentă actuală le permite să se răzbune pentru înfrângerea din noiembrie și să încheie seria fără victorii împotriva Hacken. Oaspeții au avut un început excelent în apărarea titlului, acumulând 24 de puncte dintr-un maxim de 27, singura înfrângere a sezonului venind împotriva Elfsborg la începutul lunii.

  Cu toate acestea, Malmo a revenit rapid după acea înfrângere, marcând trei goluri fără răspuns împotriva Goteborg și obținând o victorie greu obținută cu 1-0 împotriva GAIS pe Eleda Stadion săptămâna trecută. În contrast cu adversarii lor, echipa lui Henrik Rydstrom a fost extrem de solidă în apărare, primind doar patru goluri până acum și doar unul în ultimele șapte meciuri. Totuși, Hacken are un record foarte bun în fața celor de la Malmo, fiind neînvinși în ultimele cinci confruntări, inclusiv o victorie cu 4-2 obținută pe acest stadion în noiembrie anul trecut. 

Vizitatorii și-au anunțat ferm intențiile de a fi echipa de bătut în acest sezon, iar o victorie aici ar putea să le extindă avansul în clasament la opt puncte, dacă Djurgarden va pierde în fața unei echipe dificile, Halmstad, pe Tele2 Arena, conform recentelor predicții fotbal din Allsvenskan.

  Malmo va trebui să joace fără fundașul dreapta titular Jens Stryger Larsen, suspendat pentru acest meci. În ceea ce privește accidentările, Oliver Berg (gleznă), Stefano Vecchia (spate) și Niklas Moisander (braț) sunt excluși din lot, iar Oscar Lawicki este încă indisponibil din cauza unei rupturi de ligament încrucișat.

Hacken vs. Malmo: Bătălia Giganților din Allsvenskan
Henrik Rydstrom

Formații probabile

  Hacken:

Linde; Lindberg, Hammar, Lode, Laursen; Romeo, Gustafson, Dahbo; Youssef, Hrstic, Layouni

  Malmo:

Friedrich; Ali, Jansson, Cornelius, Busanello; Jorgensen, Pena, Johnsen, Nanasi; Botheim, Thelin

Taguri