Type to search

Stiri Diverse

Tromso vs. Rosenborg: Confruntarea cu Mize Mari din Eliteserien

Avatar of Xpert Bet
Share

Tromso Caută Redresarea după Un Eșec Dureros

  Runda nouă a sezonului din 2024 Eliteserien din Norvegia aduce o confruntare majoră între Tromso și Rosenborg pe Romssa Arena, luni seară. Ambele echipe vin după înfrângeri în meciurile anterioare și speră să își redreseze cursul cu un rezultat pozitiv într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Tromso a suferit recent o înfrângere zdrobitoare cu 4-0 în fața campioanei en-titre Bodo/Glimt, în meciul de joi după-amiază de pe Aspmyra Stadion. Gard Holme și echipa sa au intrat la pauză cu un deficit de două goluri, datorită dublei lui Albert Gronbaek. În repriza a doua, Kasper Hogh și Jens Hauge au înscris, consolidând victoria pentru Bodo/Glimt.

  Cu doar trei puncte obținute din șapte meciuri, Gutan se află pe ultimul loc în clasament, la patru puncte de zona de siguranță, deși au două meciuri în minus față de echipa de pe locul 13, HamKam. După ce au pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive pe teren propriu, gazdele de luni speră să obțină două victorii consecutive acasă pentru prima dată din februarie, conform ultimelor statistici fotbal din Eliteserien.

  Tromso va trebui să joace luni fără Miika Koskela, accidentat la genunchi în timpul unei partide internaționale cu echipa de tineret a Finlandei. În schimb, Vegard Erlien, în vârstă de 26 de ani, a fost direct implicat în cinci din cele șapte goluri ale echipei sale, fiind un jucător cheie care trebuie urmărit în acest meci.

Tromso vs. Rosenborg: Confruntarea cu Mize Mari din Eliteserien
Gard Holme

Rosenborg: În Căutarea Revirimentului după O Serie de Înfrângeri

  Rosenborg vine după o înfrângere cu 3-1 în fața noii promovate KFUM Oslo, meci desfășurat joi pe Lerkendal Stadion. Echipa lui Alfred Johansson a deschis scorul datorită unui autogol al lui Momodou Njie, dar a fost egalată de Robin Rasch cu șapte minute înainte de pauză. În a doua repriză, golurile lui Petter Dahl și Johannes-Hummelvoll-Nunez au întors soarta jocului, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Astfel, oaspeții au căzut pe locul șapte în clasamentul Eliteserien, fiind deja la șapte puncte distanță de un loc în top patru. În meciurile anterioare, Rosenborg și Tromso au avut rezultate echilibrate, cu trei victorii fiecare și un egal în ultimele șapte întâlniri. La ultima întâlnire, Rosenborg a învins Tromso cu 3-0.

  Echipa vizitatoare a eșuat să înscrie în două din ultimele trei deplasări, având nevoie de o performanță mai bună în atac pentru a obține prima victorie în deplasare în aproape o lună. Pentru acest meci, Rosenborg nu va putea conta pe Jonathan Augustinsson, accidentat la genunchi, și nici pe Noah Holm, absent încă de la începutul anului. În ciuda acestor absențe, echipa speră să-și recâștige forma și să revină în lupta pentru pozițiile superioare din clasament.

Tromso vs. Rosenborg: Confruntarea cu Mize Mari din Eliteserien
Alfred Johansson

Formații probabile

  Tromso:

Haugaard; Skjervik, Psyche, Jenssen; Norheim, Antonsen, Jenssen, Hjerto-Dahl, Robertsen; Nordas, Erlien

  Rosenborg:

Tangvik; Reitan, Henriksen, Jenssen, Pereira; Tagseth, Selnaes, Nypan; Broholm, Saeter, Reitan-Sunde

Taguri