Type to search

Stiri Diverse

FC Midtjylland în Căutarea Titlului în Superliga Daneză: Duel Crucial cu Nordsjaelland

Avatar of Xpert Bet
Share

Nordsjaelland: Ultima Șansă pentru Titlu

  Lider în Superliga din Danemarca, FC Midtjylland se pregătește să facă un pas major spre câștigarea titlului când va juca împotriva lui Nordsjaelland, echipă aflată pe locul patru, luni seara.Oaspeții sunt pe primul loc, cu două puncte avans față de locul secund, Brondby, cu două meciuri rămase, în timp ce Nordsjaelland are șanse doar teoretice de a câștiga titlul în acest sezon.

  Nordsjaelland, care a câștigat ultima dată Superliga în 2012, se află într-o poziție delicată. Echipa lui Johannes Thorup are 56 de puncte din 30 de meciuri, cu un palmares de 16 victorii, opt remize și șase înfrângeri, potrivit ultimelor statistici fotbal din Danemarca. Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, Nordsjaelland trebuie să câștige meciul de luni, ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Înfrângerea cu 1-0 în fața Brondby, primul său eșec în prima ligă daneză de la sfârșitul lunii februarie, a fost un pas înapoi semnificativ pentru Nordsjaelland. Gazdele vor încheia sezonul împotriva lui FC Copenhaga pe 26 mai și trebuie să câștige ambele meciuri rămase pentru a avea o șansă la titlu.

FC Midtjylland în Căutarea Titlului în Superliga Daneză: Duel Crucial cu Nordsjaelland
Johannes Thorup

FC Midtjylland: În Căutarea Triumfului Suprem

  FC Midtjylland, pe de altă parte, se află într-o poziție favorabilă, ocupând primul loc în clasament și venind după o serie de trei victorii consecutive. Echipa lui Thomas Thomasberg a învins Brondby, Aarhus și Copenhaga în ultimele trei meciuri, acumulând 61 de puncte din 30 de meciuri de ligă. Cu două puncte avans față de Brondby și trei puncte față de FC Copenhaga, Midtjylland are o șansă reală de a câștiga titlul, conform recentelor predicții fotbal din Danemarca.

  Câștigarea titlului în acest sezon ar asigura calificarea pentru runda a doua de calificări în Liga Campionilor. Cu toate acestea, Midtjylland va trebui să se descurce fără Marrony, Kristoffer Olsson și Julius Voldby din cauza accidentărilor, iar Henrik Dalsgaard și Cho Gue-sung vor lipsi din cauza suspendărilor. Adam Gabriel și Ola Brynhildsen sunt așteptați să intre în echipă, în timp ce Franculino, golgheterul echipei, va conduce atacul. În tur, Nordsjaelland a câștigat cu 3-2 pe terenul lui FC Midtjylland.

  Nordsjaelland va fi, de asemenea, lipsită de serviciile golgheterului Marcus Ingvartsen și a lui Benjamin Nygren din cauza accidentărilor. Împreună, aceștia au marcat 25 de goluri în toate competițiile acestui sezon, evidențiind importanța absenței lor pentru echipa gazdă. Andreas Schjelderup, singurul alt jucător care a marcat peste zece goluri în acest sezon, va fi disponibil pentru acest meci.

FC Midtjylland în Căutarea Titlului în Superliga Daneză: Duel Crucial cu Nordsjaelland
Thomas Thomasberg

Formații probabile

  Nordsjaelland:

Hansen; Villadsen, Nagalo, K Hansen, Frese; M Hansen, Tverskov, Svensson; Rasmussen, Osman, Schjelderup

  FC Midtjylland:

Fraisl; Gabriel, Ingason, Bech, Paulinho; Osorio, Martinez, Sorensen, Charles; Brynhildsen, Franculinho

Taguri