Type to search

Stiri Diverse

Derby Major în Liga Irlandei: Shamrock Rovers vs. Derry City

Avatar of Xpert Bet
Share

Shamrock Rovers: Provocări și Ambiții

  Luni seară, Shamrock Rovers și Derry City se întâlnesc într-un meci crucial din Liga Irlandei, care va avea loc pe stadionul Tallaght. Înfrângerea recentă a celor de la Shamrock Rovers, 0-1 în fața echipei Dundalk a continuat o perioadă dificilă pentru campionii în exercițiu. Echipa condusă de Stephen Bradley, aflată în căutarea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Liga Irlandei, se confruntă cu dificultăți semnificative, conform recentelor statistici fotbal din Irlanda. ocupând în prezent locul trei în clasament, la șase puncte de liderul Shelbourne și cinci puncte în urma lui Derry City, ocupanta locului doi.

  Înfrângerea de vineri a fost umbrită de probleme logistice înaintea meciului, care au întârziat începutul partidei cu jumătate de oră. În ciuda acestor obstacole, Shamrock Rovers a reușit să înscrie în toate meciurile de acasă din acest sezon, menținând o impresionantă serie de 55 de meciuri consecutive cu goluri marcate pe stadionul Tallaght. Totuși, performanțele recente sugerează o nevoie urgentă de îmbunătățire, având doar o victorie în ultimele șapte meciuri de ligă.

Derby Major în Liga Irlandei: Shamrock Rovers vs. Derry City
Stephen Bradley

Derry City: În Cursa pentru Titlu

  În contrast, Derry City se află într-o formă excelentă, intrând în acest meci cu două victorii consecutive cu 1-0 împotriva Bohemians și St Patrick’s Athletic. Echipa lui Ruaidhri Higgins a demonstrat o apărare solidă, evitând înfrângerea în ultimele șase meciuri și reușind să mențină poarta intactă în trei meciuri consecutive în deplasare. Cu doar un punct sub liderul Shelbourne și cu un golaveraj superior de +10, Derry City este ferm în cursa pentru titlu.

  Deși Derry City nu a reușit să învingă Shamrock Rovers în ultimele cinci întâlniri directe, incluzând o înfrângere suferită recent cu scorul de 3-1, forma lor actuală le oferă încredere într-un meci ale cărui ponturi bune sunt disponibile online.

  Echipa vizitatoare va juca fără atacantul Colm Whelan, care se recuperează după o accidentare la genunchi, și ar putea fi nevoită să joace fără William Patching, care s-a accidentat recent. Cu toate acestea, Derry City are opțiuni viabile de înlocuire, cum ar fi Patrick McEleney și Sadou Diallo.

  De cealaltă parte, Shamrock Rovers vor avea avantajul de a-l putea folosi din nou pe Aaron McEneff, care s-a recuperat recent și este disponibil pentru selecție. Graham Burke, un jucător cu un palmares impresionant împotriva Derry City, ar putea fi, de asemenea, reintrodus în echipă, conform ultimelor pronosticuri fotbal din Irlanda.

Derby Major în Liga Irlandei: Shamrock Rovers vs. Derry City
Ruaidhri Higgins

Formații probabile

  Shamrock Rovers:

Pohls; Cleary, Lopes, Honohan; Farrugia, Nugent, Noonan, Byrne, Kavanagh; Greene, Burke

  Derry City:

Maher; Boyce, S. McEleney, McJannett, Coll; Harkin, Diallo; McMullan, P. McEleney, Duffy; Mullen

Taguri