Type to search

Ponturi pariuri Analize Meciuri Ponturi Italia

Frosinone vs Lazio. Statistici fotbal si ponturi pariuri Italia Serie A 16.03.2024

Avatar of xpertbet
Share
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Antonio Rapuano

Stadion
Stadion

Stadio Benito Stirpe

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 4
Prima Sport 4

ceas
Ora de incepere

21:45

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
29.12.2023 Lazio 3-1 Frosinone 6-2 18-15 3-2 0-0
04.02.2019 Frosinone 0-1 Lazio 2-2 8-14 1-5 0-0
02.09.2018 Lazio 1-0 Frosinone 7-7 11-8 1-2 0-0
21.02.2016 Frosinone 0-0 Lazio 6-6 13-12 2-0 0-0
04.10.2015 Lazio 2-0 Frosinone 9-6 15-14 4-1 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Frosinone
Gazde Scor Oaspeți
Frosinone 1-1 Lecce
Frosinone 0-3 AS Roma
Frosinone 2-3 AC Milan
Frosinone 3-1 Cagliari
Frosinone 2-3 Monza
Logo
Lazio
Gazde Scor Oaspeți
Fiorentina 2-1 Lazio
Torino 0-2 Lazio
Cagliari 1-3 Lazio
Atalanta 3-1 Lazio
Udinese 1-2 Lazio
Frosinone Lazio
Medie puncte ultimele 5 meciuri
0.80
1.80

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Frosinone
Portar Turati
Fundași Zortea, Okoli, Romagnoli, Lirola
Mijlocași Ghedjemis, Mazzitelli, Barrenechea, Brescianini
Atacanți Cheddira, Soulé
Kit
Logo
Lazio
Portar Mandas
Fundași Marusic, Gila, Romagnoli, Pellegrini
Mijlocași Guendouzi, Cataldi, Alberto
Atacanți Anderson, Immobile, Zaccagni
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

Accidentări și Suspendări

Frosinone vs Lazio. Statistici fotbal si ponturi pariuri Italia Serie A 16.03.2024

Frosinone

Poziție: Fundaș

Meciuri Jucate: 14(2)

Goluri: 0

Pase de Gol: 1

Cartonașe Galbene: 4

Cartonașe Roșii: 0

Poziție: Fundaș

Meciuri Jucate: 13

Goluri: 0

Pase de Gol: 4

Cartonașe Galbene: 1

Cartonașe Roșii: 0

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 11(4)

Goluri: 3

Pase de Gol: 2

Cartonașe Galbene: 2

Cartonașe Roșii: 0

Frosinone vs Lazio. Statistici fotbal si ponturi pariuri Italia Serie A 16.03.2024

Lazio

Poziție: Portar

Meciuri Jucate: 28

Cartonașe Galbene: 0

Cartonașe Roșii: 0

Poziție: Mijlocaș

Meciuri Jucate: 14(4)

Goluri: 0

Pase de Gol: 0

Cartonașe Galbene: 5

Cartonașe Roșii: 0

Poziție: Fundaș

Meciuri Jucate: 13

Goluri: 1

Pase de Gol: 0

Cartonașe Galbene: 3

Cartonașe Roșii: 0

serii consecutive

Frosinone

Peste 1.5 goluri în ultimele 6 meciuri de acasă din campionat

Au primit cel puțin 1 gol în ultimele 6 meciuri de acasă din campionat.

Peste 0.5 goluri în prima repriză în ultimele 6 meciuri de acasă din campionat.

Luca Mazzitelli a comis cel puțin 1 fault în ultimele 10 meciuri de acasă: 1, 3, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 1, 2.

Lazio

Peste 1.5 goluri în ultimele 8 meciuri de deplasare din campionat.

Au marcat în ultimele 8 meciuri din deplasare din campionat.

pont

Ambele echipe marchează @ 1.70

Având în vedere vulnerabilitățile defensive ale ambelor echipe și stilurile lor orientate spre atac, este foarte probabil ca Frosinone și Lazio să își găsească drumul spre poartă. Confruntările directe anterioare susțin ideea unui meci cu goluri marcate de ambele părți.

ANALIZA MECI

Frosinone vs Lazio

     Pe măsură ce Serie A se apropie de faza crucială a sezonului, meciul dintre Frosinone și Lazio capătă o importanță deosebită atât pentru lupta la retrogradare, cât și pentru aspirațiile europene. Această confruntare, programată pe 16 Martie la ora 21:45, reprezintă mai mult decât un simplu duel pe teren; este o luptă pentru supraviețuire și prestigiu într-unul dintre cele mai competitive campionate de fotbal din lume. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4 și Prima Sport 4, oferind fanilor fotbalului oportunitatea de a urmări acțiunea în timp real.

     În acest moment, Frosinone ocupă poziția 18 în clasamentul Serie A, cu 24 de puncte, luptând cu disperare pentru a evita retrogradarea. Pe de altă parte, Lazio se află pe locul 9, cu 40 de puncte, la o distanță de 7 puncte de prețioasele locuri care duc în cupele europene. Ambițiile sunt mari de ambele părți, iar acest duel promite să fie plin de tensiune și emoție.

     Istoricul recent între cele două echipe înclină balanța în favoarea oaspeților, Lazio impunându-se în 4 din ultimele 5 confruntări directe, cu un singur meci terminându-se la egalitate. Cu toate acestea, fiecare meci este o poveste diferită, iar contextul actual adaugă un strat suplimentar de incertitudine și dramatism.

     Absențele pot juca, de asemenea, un rol crucial în desfășurarea partidei. Frosinone ar putea fi nevoit să-l înlocuiască pe Emanuele Valeri cu Pol Lirola, în timp ce Lazio îl va avea în poartă pe Christos Mandas în locul lui Ivan Provedel, accidentat în meciul cu Udinese.

     Acest meci vine într-un moment dificil pentru ambele echipe. Pentru prima dată în acest sezon de Serie A, Frosinone începe o etapă în zona retrogradării, cu doar un punct în spatele siguranței. Forma lor a scăzut semnificativ în ultimele săptămâni, adunând doar șase puncte în ligă de la începutul lunii decembrie. Pe de altă parte, Lazio traversează și ea o perioadă tumultuoasă, cu demisia antrenorului Maurizio Sarri după a cincea înfrângere în șase meciuri competitive.

     Pentru Frosinone, jucarea acasă pare să fie un avantaj, majoritatea punctelor lor fiind câștigate pe teren propriu. Lazio, deși se confruntă cu propriile dificultăți, a arătat capacitatea de a obține rezultate pozitive în deplasare. Cu toate acestea, ambele echipe au demonstrat vulnerabilități care pot fi exploatate, creând premisele unei partide echilibrate și imprevizibile.

     În concluzie, acest meci nu este doar o simplă întâlnire dintre două echipe din Serie A; este o bătălie pentru viitorul lor în competiție. Cu mize atât de mari, fiecare moment pe teren va conta, fiecare decizie poate înclina balanța, transformând această confruntare într-un spectacol pe care niciun fan al fotbalului sau parior nu ar trebui să-l rateze.

Frosinone : Formă, știri si statistici

     În cadrul Serie A, Frosinone se confruntă cu o situație dificilă, fiind pe punctul de a lupta pentru supraviețuire. Echipa își demonstrează forța în atac, mai ales prin șuturi direct din loviturile libere și pase în adâncime, ceea ce le permite să creeze ocazii de gol împotriva oricărei apărări. Cu toate acestea, Frosinone întâmpină probleme serioase în defensivă, mai ales în oprirea atacurilor pe flancuri și în contracararea pătrunderilor prin pase filtrante ale adversarilor. Aceste vulnerabilități sunt amplificate de tendința de a comite erori individuale și de dificultatea de a proteja conducerea în scor, făcându-le partidele extrem de imprevizibile.

     Stilul de joc al Frosinone se caracterizează prin preferința pentru pase scurte și atacuri organizate, mai ales pe partea dreaptă a terenului, încercând adesea să surprindă adversarul prin pase în adâncime și șuturi de la distanță. Deși adoptă o abordare puțin agresivă, strategia lor implică menținerea posesiei în propria jumătate de teren, încercând să construiască atent fiecare atac. Această tactică reflectă o anumită prudență, dar și o încredere în abilitatea lor de a schimba cursul jocului printr-o singură acțiune decisivă.

     Performanțele celor de la Frosinone în acest sezon au fost un adevărat rollercoaster, cu momente de stralucire în atac, dar și cu perioade în care apărarea a părut a fi punctul lor vulnerabil. Fanii și pariorii sunt mereu pe muchie de cuțit când vine vorba de meciurile lor, fiecare partidă fiind capabilă să ofere atât spectacol cât și dezamăgire. În contextul actual, în care fiecare punct contează mai mult ca niciodată, Frosinone trebuie să își maximizeze punctele forte și să găsească soluții rapide pentru punctele slabe, în speranța de a evita retrogradarea și de a rămâne în elită fotbalului italian.

     În concluzie, Frosinone se află într-o luptă continuă pentru echilibrul între un atac inventiv și o apărare care să reziste sub presiune. Cu meciuri importante în perspectivă, strategia și mentalitatea jucătorilor vor juca un rol crucial în determinarea viitorului lor în Serie A. Această analiză ar trebui să servească ca un ghid pentru fanii fotbalului și pariorii interesați, oferindu-le o perspectivă detaliată asupra potențialului și a riscurilor asociate cu Frosinone în acest sezon crucial.

Lazio: Formă, știri si statistici

     Lazio abordează finalul acestui sezon de Serie A cu ambiții clar definite, având ca obiectiv principal calificarea în competițiile europene. Cu toate acestea, parcursul lor a fost marcat de inconsistență, aspect reflectat în lipsa unor puncte forte semnificative care să-i diferențieze clar de adversarii lor. Această absență a unor calități dominante lasă loc de interpretări variate despre strategia pe care Lazio ar trebui să o adopte pentru a-și maximiza șansele de succes.

     Slăbiciunile identificate în cadrul echipei, cum ar fi dificultățile în duelurile aeriene și tendința de a foula în zone periculoase, reprezintă vulnerabilități ce pot fi exploatate de echipele adverse. De asemenea, protejarea avantajului în meciuri se dovedește a fi o provocare, fapt care poate complica aspirațiile lor către obiectivele de top. Aceste aspecte necesită o atenție sporită din partea staff-ului tehnic, care trebuie să găsească soluții pentru a întări defensiva și a îmbunătăți disciplina pe teren.

     În ceea ce privește stilul de joc, Lazio favorizează atacurile pe flancul stâng, combinând pasele scurte cu pătrunderi rapide prin mijlocul terenului. Această abordare sugerează o preferință pentru un joc dinamic, orientat spre crearea spațiilor și exploatarea lor prin pase în adâncime. Interesant este că adversarii par să adopte o abordare mai agresivă împotriva lor, ceea ce evidențiază respectul pe care Lazio îl comandă în competiție, chiar și într-un sezon marcat de fluctuații.

     Menținerea unui prim unsprezece consistent și abordarea agresivă pe teren pot fi văzute atât ca puncte de forță, cât și ca zone de potențială îmbunătățire. Consistența în selecția jucătorilor oferă echipelor o bază solidă de încredere și înțelegere reciprocă, esențială pentru performanță. Totuși, agresivitatea în joc necesită echilibrare pentru a evita sancțiunile inutile și pentru a menține echipa într-o poziție avantajoasă pe parcursul meciurilor.

     În concluzie, Lazio se află într-un moment decisiv, în care fiecare meci poate influența dramatic cursa pentru obiectivele sezonului. Cu o strategie clară și o concentrare pe ameliorarea punctelor slabe, echipa are potențialul de a depăși provocările și de a-și asigura un loc meritat în competițiile europene. Fanii Lazio și pariorii trebuie să urmărească îndeaproape evoluțiile din interiorul echipei și să fie pregătiți pentru un final de sezon plin de emoții și posibile surprize.

     Această analiză detaliată a ambelor echipe oferă o bază solidă pentru înțelegerea dinamicilor în joc și a factorilor cheie care vor influența rezultatul confruntării dintre Frosinone și Lazio. Este esențial pentru fanii fotbalului și pariorii să țină cont de aceste detalii în evaluarea lor, având în vedere importanța crucială a fiecărui aspect menționat în contextul unui sezon extrem de competitiv în Serie A.

Ponturi Pariuri Serie A

     Xpertbet.ro este destinația ta principală pentru a accesa cele mai bune ponturi pariuri Italia, ponturi Serie A, ponturi pariuri fotbal, biletul zilei 1×2, și ghiduri pentru Euro 2024. Prin abordarea noastră informativă și analizele detaliate, ne propunem să te echipăm cu toate informațiile necesare pentru a-ți mări șansele de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fotbalul italian, cunoscut pentru pasiunea și tacticile sale, este una dintre cele mai urmărite ligi din lume. Ponturi Serie A oferite de xpertbet.ro îți aduc în prim-plan analize ale meciurilor, formei echipelor, istoricul întâlnirilor și statistici vitale, toate concepute pentru a-ți oferi un avantaj în plasarea pariurilor.

     Ne extindem acoperirea și spre alte competiții majore, furnizând ponturi pariuri fotbal pentru ligi și turnee din întreaga lume. Scopul nostru este să îți oferim un avantaj competitiv, furnizând pronosticuri bazate pe o analiză profundă și pe o înțelegere detaliată a sportului.

     Unul dintre cele mai populare produse ale noastre este biletul zilei 1×2, o selecție zilnică de meciuri cu șanse mari de câștig, concepute să maximizeze randamentul pariurilor tale. Aceste bilete sunt selecționate de experții noștri după o analiză minuțioasă a cotelor și a probabilităților, oferindu-ți astfel cele mai bune oportunități de pariere pentru ziua respectivă.

     Pe măsură ce ne apropiem de Euro 2024, xpertbet.ro își intensifică eforturile pentru a oferi cele mai complete și informative ponturi Euro 2024. Acesta este unul dintre cele mai așteptate turnee de fotbal, adunând la un loc cele mai bune națiuni ale Europei. Echipa noastră este dedicată să îți ofere analize aprofundate și pronosticuri precise pentru fiecare meci, ajutându-te să navighezi prin complexitatea turneului și să identifici cele mai bune oportunități de pariere.

     Xpertbet.ro nu este doar un site de pariuri, este un partener de încredere pentru orice parior serios. Ne dedicăm să îți oferim cele mai recente și precise informații, de la ponturi pariuri Italia la analize cuprinzătoare ale competițiilor internaționale. Scopul nostru este să te ajutăm să iei decizii informate și să crești în confidență pe măsură ce plasezi pariuri.

     Navigând prin site-ul nostru, vei descoperi o comunitate de pariori dedicați și pasionați, dornici să împărtășească strategii și să discute ultimele tendințe din lumea pariurilor sportive. Încurajăm schimbul de idei și strategii, deoarece credem că succesul vine prin colaborare și învățare reciprocă.

     În concluzie, indiferent dacă ești interesat de ponturi pariuri fotbal, biletul zilei 1×2, sau dorești să te pregătești pentru Euro 2024, xpertbet.ro este locul unde vei găsi informațiile și sprijinul de care ai nevoie. Cu o echipă de experți dedicați și o comunitate vibrantă în spate, suntem aici pentru a te ghida spre succes în lumea pariurilor. Alătură-te nouă și transformă-ți pasiunea pentru fotbal în victorii memorabile.

Taguri

Lasa un comentariu