Type to search

Stiri Tenis

Atacat de Albine, Alcaraz Trece de Zverev și-l Va Înfrunta pe Sinner în Semifinale la Indian Wells. Gauff și Swiatek Domină Turneul Feminin

Avatar of Xpert Bet
Share

Alcaraz și Sinner Continuă Să Avanseze în Competiție, Medvedev și Paul Se Alătură Luptei pentru Titlu

  Alcaraz, clasat pe locul al doilea în lume, a profitat de pauză pentru a îndepărta albinele de pe teren și apoi l-a învins pe Zverev cu un scor categoric de 6-3 6-1, menținându-și apărarea titlului pe drumul cel bun. Jocul complet al lui Alcaraz a fost pur și simplu prea mult pentru Zverev, spaniolul de 20 de ani câștigând după al patrulea break și extinzându-și seria de victorii în deșertul Californiei la 10 meciuri, conform ultimelor predicții tenis de la Indian Wells. 

  În timp ce Alcaraz și-a demonstrat valoarea, Jannik Sinner și-a continuat forma excelentă, câștigând convingător un alt meci, ale cărui ponturi tenis au fost disponibile online prin bunăvoința specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Între timp, Daniil Medvedev și Tommy Paul și-au asigurat și ei locuri în runda următoare, pregătind terenul pentru dueluri incendiare pentru titlu. 

  Sinner, cu o formă impecabilă în acest sezon, nu a încetinit ritmul, iar Medvedev și Paul sunt hotărâți să își aducă contribuția în bătălia pentru trofeu. Semifinalele se anunță a fi o confruntare epică între cei mai buni jucători de tenis din lume, oferind o doză generoasă de emoție și spectacol pentru fanii tenisului de pretutindeni.

Atacat de Albine, Alcaraz Trece de Zverev și-l Va Înfrunta pe Sinner în Semifinale la Indian Wells. Gauff și Swiatek Domină Turneul Feminin
Zverev și Alcaraz

Coco Gauff, Iga Swiatek și Maria Sakkari Domină la Indian Wells: Sferturi de Finală de Vis

  Coco Gauff, clastă pe locul trei mondial, a reușit să o învingă pe Yuan Yue, cu toate că a comis 17 duble greșeli la serviciu, calificându-se în premieră în semifinalele turneului de la Indian Wells. Gauff a revenit de la 3-1 în setul al doilea, pregătind terenul pentru un duel incitant cu Maria Sakkari, după ce și-a sărbătorit aniversarea. 

  Gauff, care a sărbătorit ziua ei de naștere cu taco-uri de carne, a salvat șapte din cele zece puncte de break întâlnite în timpul meciului, demonstrând un spirit de luptă remarcabil. În altă parte a tabloului, actualul lider WTA, Iga Swiatek, a avansat în semifinale după retragerea fostei numere unu mondial, Caroline Wozniacki, din cauza unei accidentări la picior. 

  Potrivit recentelor pronosticuri tenis de la Indian Wells, Maria Sakkari și Marta Kostyuk au completat tabloul semifinalelor, ambele jucătoare reușind victorii impresionante în sferturile de finală. Competiția se va încinge la Indian Wells, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cine va triumfa din această bătălie fantastică a tenisului feminin.

Atacat de Albine, Alcaraz Trece de Zverev și-l Va Înfrunta pe Sinner în Semifinale la Indian Wells. Gauff și Swiatek Domină Turneul Feminin
Taguri

Lasa un comentariu