Type to search

Stiri NHL

Florida Panthers la Jumătatea Drumului Spre Câștigarea Stanley Cup

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanță Dominantă Reușită de Florida Panthers

  Florida Panthers sunt la jumătatea drumului spre câștigarea Stanley Cup, după o victorie convingătoare cu 4-1 împotriva Edmonton Oilers, luni seară, în Sunrise, Florida. Panthers conduc seria de cel mai bun din șapte meciuri cu 2-0, după ce au câștigat ambele meciuri de acasă.

  Echipa din Florida, aflată în căutarea primului titlu din istoria francizei, este conștientă de pericolul de a privi prea departe înainte de Game 3, care va avea loc joi, în Edmonton, și ale cărui ponturi hochei vor fi dezvăluite online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Apărătorul Aaron Ekblad a declarat pentru Sportsnet: „Nu ne schimbăm jocul pentru nimic. Fie că suntem în avantaj sau în dezavantaj, nu contează. Mergem în clădirea lor să jucăm un meci de hochei.” Statisticile hochei sunt de partea lor, deoarece 49 din cele 54 de echipe care au câștigat primele două meciuri ale finalei au câștigat Stanley Cup.

Provocările și Strategiile pentru Următoarele Meciuri

  Evan Rodrigues a marcat de două ori în perioada a treia pentru a rupe egalitatea de 1-1, în timp ce Niko Mikkola și Aaron Ekblad au adăugat câte un gol pentru Panthers, care au răspuns ferm cu patru goluri fără răspuns după ce au fost conduși la jumătatea primei perioade.

  Portarul Sergei Bobrovsky a reușit 18 intervenții salvatoare. Victoria a venit însă cu un cost, căpitanul Aleksander Barkov fiind nevoit să părăsească meciul după ce a fost lovit la maxilar de Leon Draisaitl. Draisaitl a comentat că nu a avut intenția de a-l răni pe Barkov, dar impactul a fost semnificativ.

  Antrenorul Panthers, Paul Maurice, a fost reținut în declarații, oferind puține informații despre starea lui Barkov. În ciuda acestui incident, Rodrigues a marcat al doilea său gol în timpul superiorității numerice, oprind seria perfectă a Edmonton la penalty kill.

Florida Panthers la Jumătatea Drumului Spre Câștigarea Stanley Cup
Portarul Bobrowski (dreapta) a salvat de 18 ori poarta echipei Florida Panthers

Luptele Edmonton Oilers și Speranțele de Recuperare

  Mattias Ekholm a marcat singurul gol pentru Oilers, care au avut doar șapte șuturi pe poartă în primele două perioade. Portarul Stuart Skinner a oprit 25 de șuturi. Edmonton a reușit doar un gol în primele două meciuri, iar marii lor jucători au rămas tăcuți, însă antrenorul Kris Knoblauch a declarat că echipa nu are motive să intre în panică: „Avem șanse bune, trebuie doar să finalizăm mai bine.”

  Jucătorul lui Edmonton, Zach Hyman, a subliniat importanța meciurilor de acasă: „Trebuie să ne facem treaba acasă. Ei au făcut asta, acum e rândul nostru.” Căpitanul Connor McDavid a adăugat: „Este o oportunitate pentru echipa noastră să se unească și să lupte împotriva adversităților. Este dificil, dar suntem pregătiți.” De asemenea, Oilers au o problemă de sănătate, cu apărătorul Darnell Nurse limitat la câteva schimburi după ce a fost accidentat de Rodrigues în prima perioadă.

Florida Panthers la Jumătatea Drumului Spre Câștigarea Stanley Cup
Panthers - Oilers 4-1 în Game 2 al Finalei Cupei Stanley
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri