Type to search

Stiri NBA

Finala NBA: Jrue Holiday Strălucește în Victoria Reușită de Boston Celtics în Meciul cu Dallas Mavericks

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța lui Holiday în Game 2 din Finala NBA

  Jrue Holiday, deși este considerat un jucător de sprijin, a arătat ca un adevărat star în victoria Boston Celtics cu 105-98 împotriva Dallas Mavericks în Meciul 2 al Finalei NBA. Holiday a înregistrat cele mai multe puncte și recuperări pentru echipă, cu 26 de puncte și 11 recuperări. Celtics conduc acum seria de cel mai bun din șapte meciuri cu 2-0, iar Game 3 va avea loc miercuri în Dallas și va fi însoțit de numeroase ponturi baschet ale celor mai tari experți în ponturi pariuri.

  Holiday a fost extrem de eficient, cu un procentaj de 11 din 14 aruncări reușite. „Sunt un jucător de utilitate. Fac orice este necesar. Sunt aici să câștig,” a declarat Holiday presei americane. „Știu că aceasta este echipa lui Jayson Tatum și Jaylen Brown, dar și eu am rolul meu important.”

  Jaylen Brown și Jayson Tatum au contribuit și ei semnificativ, cu 21 și, respectiv, 18 puncte. Brown a subliniat importanța lui Holiday în meciul de duminică: „El a avut multe oportunități și a profitat de ele. Este un jucător și un coechipier excelent. Victoria de azi i se datorează lui.”

Eforturile Făcute de Mavericks și Determinarea lui Irving

  Luka Doncic a fost liderul Mavericks cu 32 de puncte, 11 recuperări, 11 pase decisive și 4 intercepții. Cu toate acestea, eforturile sale nu au fost suficiente pentru a compensa avantajul luat de Celtics. Mavericks au reușit să aibă un procentaj mai bun la aruncări, cu 47,5% față de 45,2% al celor de la Celtics. P.J. Washington a contribuit cu 17 puncte, iar Kyrie Irving a adăugat 16, conform recentelor statistici baschet din NBA.

  Kyrie Irving se află într-o situație familiară. În 2016, el și Cleveland Cavaliers au revenit de la 0-2 în finala împotriva celor de la Golden State Warriors, câștigând în șapte meciuri. „Acum mă bazez pe experiențele mele anterioare și pe lecțiile învățate pentru a reveni în această serie,” a spus Irving. „Este o luptă pe care trebuie să o purtăm posesie cu posesie.”

  În ciuda eforturilor făcute de Mavericks de a reveni, Derrick White și Jaylen Brown au reușit să asigure victoria celor de la Celtics cu o defensivă puternică și puncte cruciale. Derrick White a blocat o încercare de dunk a lui P.J. Washington cu 50.5 secunde rămase, iar Jaylen Brown a încheiat speranțele Mavericks cu un layup decisiv.

Finala NBA: Jrue Holiday Strălucește în Victoria Reușită de Boston Celtics în Meciul cu Dallas Mavericks
Brown (7) reușește un layup în ultimele secunde
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri