Type to search

Stiri Euro 2024

Franța, Favorită la Euro 2024: Mbappe Este Cheia Succesului

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Kylian Mbappe: Talismanul Franței

  Kylian Mbappe este indiscutabil cel mai important jucător al Franței, iar forma sa va fi decisivă pentru succesul echipei la Euro 2024. După ani de speculații, Mbappe va juca pentru Real Madrid, dar înainte de a se alătura noii sale echipe, el are un obiectiv major: să conducă Franța la câștigarea turneului final al Campionatului European din Germania.

  Potrivit recentelor statistici fotbal franceze, Mbappe a debutat la echipa națională în 2017 și de atunci a acumulat 75 de contribuții la goluri, mai multe decât orice alt jucător francez. La Cupa Mondială din 2018, a devenit cel mai tânăr marcator francez din istorie și a ajutat echipa să câștige trofeul. La Cupa Mondială din 2022, a câștigat Gheata de Aur cu opt goluri, dar Franța a pierdut în finala cu Argentina lui Messi. Performanțele sale remarcabile fac din el un jucător esențial pentru succesul Franței.

Franța, Favorită la Euro 2024: Mbappe Este Cheia Succesului
Mbappe a fost golgheterul Cupei Mondiale din Qatar

Performanțele Anterioare și Lecțiile Învățate

  La Euro 2020, Franța a fost eliminată surprinzător în optimile de finală, Mbappe având o prestație dezamăgitoare. A ratat un penalty crucial împotriva Elveției, ceea ce a dus la eliminarea echipei. Deși criticile presei franceze au vizat și deciziile tactice ale lui Didier Deschamps, este clar că performanțele individuale ale lui Mbappe sunt cruciale pentru echipă.

  La Cupa Mondială din 2022, Mbappe a fost implicat în 49 de secvențe de atac din joc deschis care s-au finalizat cu șuturi pentru Franța, mai multe decât orice alt jucător, exceptându-l pe Lionel Messi. Acest lucru demonstrează cât de mult se bazează echipa pe starul francez pentru a crea ocazii de gol.

Franța, Favorită la Euro 2024: Mbappe Este Cheia Succesului
Mbappe înscrie în poarta Danemarcei

Rolul lui Theo Hernandez și Importanța Sa Tactică

  Unul dintre jucătorii cheie care îl susțin pe Mbappe este Theo Hernandez. În calificările pentru Euro 2024, Hernandez a avut 181 de pase către Mbappe, cea mai frecventă combinație de pase dintre toate celelalte. Acest lucru subliniază strategia Franței de a canaliza atacurile prin Mbappe.

  În plus, Hernandez a creat cele mai multe ocazii din joc deschis pentru Franța în calificări și a fost liderul echipei la pase decisivei. Prezența lui Hernandez pe teren oferă echipei o dinamică specială, permițându-i lui Mbappe să fie mai eficient în atac.

Franța, Favorită la Euro 2024: Mbappe Este Cheia Succesului
Cuplul Mbappe - Hernandez s-a dovedit letal de multe ori

Provocările și Speranțele pentru Euro 2024

  Mbappe nu a avut cel mai armonios sezon la PSG, fiind inițial exclus din echipă după refuzul de a semna un nou contract. Totuși, transferul la Real Madrid pare să-i fi adus un nou val de entuziasm, ceea ce ar putea fi benefic pentru naționala Franței în perspectiva unor meciuri captivante, ale căror ponturi Euro 2024 for fi vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Franța se bazează pe Mbappe pentru a conduce ofensiva „cocoșului galic” și pentru a crea ocazii. Cu o echipă plină de jucători talentați și un antrenor experimentat, Franța este pregătită să aibă un parcurs impresionant la Euro 2024. Dacă Mbappe va reuși să joace la cel mai înalt nivel, Franța va fi greu de oprit din cursa pentru câștigarea titlului european.

Franța, Favorită la Euro 2024: Mbappe Este Cheia Succesului
Jucători ai naționalei de fotbal a Franței
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri