Type to search

Stiri Serie A

Fiorentina și Napoli Remizează Într-un Meci Spectaculos cu Patru Goluri

Avatar of Xpert Bet
Share

Prima Repriză: Dominarea Inițială a lui Napoli

  Meciul a început în forță, Napoli deschizând scorul după doar opt minute de joc. Matteo Politano a executat un corner perfect, iar Amir Rrahmani a profitat de apărarea slabă a lui Lucas Martinez Quarta pentru a înscrie cu o lovitură de cap.

  Napoli a continuat să preseze, cu Jens Cajuste și Kvicha Kvaratskhelia ratând ocazii importante. Fiorentina a replicat prin Lucas Beltran și Nico Gonzalez, însă fără succes până în minutul 35 al unui meci ale cărui ponturi Italia au fost publicate online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Fiorentina și Napoli Remizează Într-un Meci Spectaculos cu Patru Goluri
Biraghi a înscris un gol superb

Răspunsul Fiorentinei: Biraghi și Nzola

  Cristiano Biraghi a adus egalarea pentru Fiorentina cu o lovitură liberă magnifică, mingea atingând bara transversală înainte de a intra în plasa porții oaspeților.

La scurt timp, Fiorentina a preluat conducerea, după ce Nzola a interceptat o pasă greșită a lui Politano și a înscris cu un șut plasat. După pauză, Fiorentina a continuat să creeze pericol, dar portarul Alex Meret a fost la înălțime.

Fiorentina și Napoli Remizează Într-un Meci Spectaculos cu Patru Goluri
Nzola, după înscrierea golului

Egalarea Spectaculoasă a lui Kvaratskhelia

  După pauză, Napoli a revenit în joc printr-o altă lovitură liberă de excepție, de această dată executată de Kvicha Kvaratskhelia. De la aproximativ 25 de metri, georgianul a trimis mingea direct în vinclu, fără șanse pentru portarul Pietro Terracciano. Napoli a fost aproape de a prelua conducerea, însă șutul lui Politano a lovit bara.

  În ultimele minute, Fiorentina a primit un penalty, dar decizia a fost anulată după intervenția VAR, considerându-se că Stanislav Lobotka a atins mingea înainte de contactul cu Andrea Belotti. Napoli a încercat să forțeze victoria în prelungiri, însă șutul lui Giacomo Raspadori a trecut pe lângă poartă.

  Acest meci spectaculos a lăsat ambele echipe cu câte un punct, menținându-le în cursa pentru locurile europene, așa cum arată ultimele predicții fotbal din Serie A.

Fiorentina și Napoli Remizează Într-un Meci Spectaculos cu Patru Goluri
Kvicha Kvaratskhelia
Taguri