Type to search

Stiri Premier League

Everton Dominată de Wanderers: O Victorie Strălucitoare pentru Wolverhampton

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanță de Excepție pe Propriul Teren pentru Wolverhampton

  Wolverhampton Wanderers au demonstrat o formă impresionantă pe teren propriu, învingând Everton cu un scor categoric de 3-0. Această victorie le-a extins gazdelor seria invincibilității la domiciliu la opt meciuri, un parcurs remarcabil ce subliniază forța și coeziunea echipei.

  Wolves au preluat conducerea în minutul 25, când centrarea lui Matheus Cunha a ajuns la Craig Dawson, iar tentativa acestuia a fost blocată de portarul lui Everton, Jordan Pickford. După o luptă în careul de gol, Maximilian Kilman a reușit să înscrie, marcând primul său gol al sezonului și dedicându-l coechipierului său Mario Lemina, absent din cauza decesului tatălui său. „Acest meci a fost pentru Lemina. El a fost excelent și este cu adevărat dificil prin ce trece. El a meritat asta,” a declarat Kilman.

Everton Dominată de Wanderers: O Victorie Strălucitoare pentru Wolverhampton
Victorie dedicată coechipierului lor al cărui tată a decedat recent

Dublarea Avantajului și Controlul Meciului

  În a doua repriză, Wolverhampton și-a dublat avantajul. O pasă în diagonală de la Pablo Sarabia l-a găsit pe Hwang Hee-chan intrând în careu, iar acesta a pregătit un gol ușor pentru Cunha. Cu șase goluri în acest sezon, Cunha a devenit ulterior pasator final pentru al treilea gol marcat de Dawson în minutul 60. 

  Wolverhampton a mai înscris de două ori, dar golurile lui Hwang și Pedro Neto au fost anulate pentru ofsaid. De cealaltă parte, Everton nu a reușit să trimită niciun șut pe poartă, cea mai bună șansă a lor venind în a doua jumătate a meciului, când încercarea de la distanță a lui Dwight McNeil a lovit bara transversală.

  După ce a început luna decembrie cu o serie de patru victorii consecutive, Everton a încheiat o lună epuizantă, în care au fost eliminați din Cupa Ligii, cu trei înfrângeri consecutive în ligă. „Ei s-au transformat într-o echipă bună și au muncit mult pentru asta, mai ales acasă. Le-am cerut mult jucătorilor noștri. Programul meciurilor este greu”, a spus antrenorul Everton, Sean Dyche.

Everton Dominată de Wanderers: O Victorie Strălucitoare pentru Wolverhampton
Matheus Cunha
Taguri

Lasa un comentariu